mamaplus

Actorul Macaulay Culkin a devenit tată pentru a doua oară

-
//
20.03.2023

Macaulay Culkin, celebru pentru rolul din seria „Singur Acasă”, a devenit tată pentru a doua oară la 42 de ani, informează US weekly.

mamaplus

Brenda Song (34 de ani), soția lui Macaulay, a născut un băiețel, Carson, în preajma Crăciunului, dar informația a apărut în presa de peste Ocean abia acum.

Cei doi părinți mai au o fetiță, Dakota, născută în aprilie 2021. Cei doi au ales un nume special pentru micuța lor, botezată în amintirea surorii lui Culkin, care a murit într-un accident de maşină în 2008.

Macaulay și Brenda s-au cunoscut în 2019, în Thailanda, și s-au căsătorit după nașterea primului lor fiu.

Actriță, căntăreață și model cu origini thailandeze, Brenda Song și-a început și ea cariera devreme, la vârsta de 6 ani, când a apărut într-o reclamă pentru Caesars. 

Macaulay Culkin, considerat în anii 90 drept „copilul minune de la Hollywood”, a devenit celebru pe plan mondial graţie rolului lui Kevin McCallister din primele două filme din seria „Singur acasă”.

Actorul a avut însă numeroase probleme în anii care au urmat, având chiar un proces cu propriii părinţi, cu privire la banii câştigaţi de pe urma filmelor în care a jucat, a trecut printr-un divorț și a depășit problemele cu drogurile.