mamaplus

Actorul George Clooney a dat mii de dolari pentru căsuța de joacă a gemenilor săi

-
//
16.04.2020

Actorul american a cheltuit o sumă importantă pentru o căsuță cu etaj, bucătărie și tiroliană în care să se joace copiii lui. George și Amal Clooney au făcut recent o investiție importantă. Portofoliul lor imobiliar s-a extins cu... o căsuță de joacă pentru cei doi gemeni ai lor, Ella și Alexander. Cei doi au plătit însă o sumă considerabilă, 113.000 de dolari, așa că acesta nu este un loc de joacă obișnuit.

Căsuța cu două etaje are o bucătărie și baie complet echipate, inclusiv apă curentă, o instalație de tiroliană și o replică a unei girafe de mărime naturală pe care cei doi copii să o călărească în voie,

mamaplus

Proiectul a fost conceput de Barbara Butler, specializată în construirea căsuțelor, în colaborare cu Michael Smith care a redecorat Biroul Oval de la Casa Albă în 2010, în timpul președinției lui Barack Obama.

George și Amal Clooney au cheltuit aproape un milion de dolari cu renovarea reședinței lor din California, adăugând o cabină de piscină și amenajând spații noi pentru echipa de angajați.

George Clooney a cunoscut-o pe Amal Alamuddin (42 de ani), o avocată din Liban specializată în drepturile omului, în 2013, atunci când ea a fost adusă de un prieten comun la locuinţa actorului de lângă Lacul Como. Cei doi s-au căsătorit în următorul an, 2014, iar în iunie 2017 au devenit părinţii celor doi gemeni, Ella şi Alexander.