mamaplus

Accidente grave în Capitală: Două persoane se zbat între viață și moarte

-
//
06.02.2023

Două accidente grave s-au produs noaptea trecută pe două străzi din Capitală.

mamaplus

Primul accident a avut loc în jurul orei 00:10, pe strada Albișoara, unde a fost lovit un pieton, transmite Știri.md.

La fața locului angajații poliției au stabilit că un automobil de model Ford Mustang, condus de un șofer de 32 de ani, a lovit un tânăr de 20 de ani care traversa strada neregulamentar pe o parte neiluminată. 

În urma impactului, acesta sa ales cu leziuni fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Al doilea accident rutier a avut loc în jurul orei 00:50, pe bulevardul Dacia, din direcția străzii Trandafirilor.  

Potrivit informației, accidentul s-a produs între un automobil de model Volkswagen și o Volvo care era condus de o tânără de 26 de ani.

În urma accidentului, șoferița a coborât din automobil și a deschis portbagajul pentru a amplasa indicatorul de avariere, însă în acel moment a fost tamponată de un automobil de model BMW.

În rezultatul impactului tânăra a fost strivită între două mijloace de transport. Aceasta imediat a fost preluată și transportată la spital, fiind în stare gravă.

Din spusele martorilor de la fața locului, tânăra, în urma impactului a rămas fără ambele picioare.

”În ambele cazuri au fost inițiate procese penale, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentelor rutiere”, a declarat pentru Știri.md ofițerul de presă Natalia Stati.