mamaplus

Accident tragic la Sîngerei: Un motociclist a murit pe loc, iar pasagera sa a fost spitalizată, după ce s-au izbit într-un indicator rutier

-
//
07.06.2023

Accident tragic la Sîngerei. Un tânăr de 26 de ani a murit pe loc, după ce a derapat cu motocicleta de pe traseu și s-a izbit într-un indicator rutier. Totodată, o tânără de 19 ani, pasagera acestuia, a fost transportată la spital. Totul s-a întâmplat în noaptea aceasta, în apropiere de satul Prepelița. 

mamaplus

„În noaptea de 6 spre 7 iunie, în jurul orei 01:21, angajații din cadrul Inspectoratului de Poliție Sîngerei au fost sesizați de către un bărbat, care a comunicat că în apropierea satului Prepelița, din raionul Sîngerei, s-a produs un accident rutier cu implicarea unei motociclete.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că, un tânăr de 26 de ani, locuitor al raionului Sîngerei, conducând motocicleta de model „Viper Victad”, pe drumul regional G-56, având în calitate de pasager o tânără de 19 ani, locuitoare a raionului Telenești, din motive necunoscute, nu s-a isprăvit cu ghidajul derapând pe partea dreaptă a traseului lovindu-se într-un obstacol, un indicator rutier.

În urma traumelor primite, conducătorul motocicletei a decedat pe loc, iar pasagera a fost transportată la Spitalul Raional Sîngerei, pentru îngrijiri medicale.

Alte circumstanțe ale producerii accidentului rutier se stabilesc”, a declarat pentru UNIMEDIA, ofiţera de presă a IP Sîngerei, Ina Banari.