mamaplus

Accident rutier în Iași. A murit femeia care nu purta centura de siguranță pentru că era însărcinată

-
//
07.12.2022

Ieri, 6 decembrie, când toți copiii desfăceau cadourile de la Moș Nicolae, fiul Mihaleei numai de 3 anișori făcea același lucru, dar fericirea familiei din Iași nu avea să dureze mult. Tânăra mamă de 29 de ani a murit la scurt timp după ce a plecat de acasă, într-un accident rutier teribil, iar acum apar noi detalii sfâșietoare privind tragedia. Se pare că victima era însărcinată.

Nu este clar cum s-a produs tragedia în care femeia s-a stins, însă se pare că poleiul și viteza destul de mare ar fi de vină

Este dimineață. Puțin trecut de ora 9, marți, 6 decembrie 2022. Mihaela își privește pentru ultima dată copilul fără să știe asta. Se urcă în mașină și pleacă din comuna Prisăcani către Iași. Alege să meargă prin comuna Țuțora. Este în întârziere. Programul ei începe la ora 8:00. Lucrează la Omini Clinic, la recepție. Drumul este acoperit de polei.

Mihaela pierde cumva controlul autoturismului pe care îl conduce și intră într-un cap de pod, nu înainte de a se izbi și de un stâlp. În urma impactului, tânăra de 29 de ani își pierde cunoștința. La câteva clipe de la producerea tragediei, un apel la numărul unic de urgențe îi scoate pe salvatori din bază.

Pompierii și medicii pleacă spre Țuțora. Ajung lângă trupul Mihaelei, dar este deja prea târziu. Tânăra mamă s-a stins, chiar în dimineața în care Moș Nicolaie i-a umplut ghetuțele fiului ei de daruri…

Aceasta și soțul ei aveau un băiețel de 3 ani, iar unele voci spun că aceasta era însărcinată pentru a doua oară. La Prisăcani, Mihaela și soțul ei formau o familie model. Ultima dată au fost văzuți împreună în ajun, de Sfântul Nicolaie, la biserica din Prisăcani. Ea era o femeie extrem de implicată în tot ceea ce făcea, era o mamă iubitoare și o soție model, asta spun cei care au cunoscut-o.

Astfel, un soț a rămas văduv, un copil este orfan, iar Mihaela a plecat de pe această lume cu un copil în pântece. Zilele următoare urmează ca femeia să fie condusă pe ultimul drum.