mamaplus

6 luni de la dispariția Mădălinei! Fetița, originară din Moldova, de negăsit! Poliția din SUA a publicat imagini emoționante

-
//
22.05.2023

Mădălina Cojocari, fiica unei moldovence, care a dispărut fără urme la sfârșitul anului trecut, în SUA, este în continuare căutată de poliția americană. Duminică s-a împlinit jumătate de an de când a fost văzută ultima dată, scrie realitatea.md.

mamaplus

„Au trecut 6 luni de când Madalina a fost văzută ultima dată coborând din autobuzul școlar pe 21 noiembrie 2022. Madalina ar trebui să se pregătească să se bucure de lunile călduroase de vară. Departamentul nostru, împreună cu SBI și FBI, continuă să caute Madalina. După cum am spus și vom continua să spunem, scopul nostru este să o aducem pe Mădălina acasă. Vă rog să continuați să distribuiți poza ei pe rețelele de socializare. Credem că există cineva acolo care ar putea avea informații importante cu privire la locul în care se află Mădălina”, se arată în mesajul Poliției din SUA.

Mădălina este fiica unei moldovence, stabilită cu traiul în SUA. Fata creștea alături de tatăl vitreg.

Dispariția Mădălinei este un adevărat mister. Ultima dată, copila de 11 ani a fost văzută în afara casei pe 21 noiembrie 2022, când a coborât din autobuzul școlar, iar mama spune că a văzut-o ultima oară pe 23 noiembrie. Despre dispariția ei s-a aflat abia pe 15 decembrie, după ce Mădălina a lipsit mai mult timp de la școală.

Oamenii legii au săpat în curtea casei unde locuia familia, a examinat lacul din apropierea zonei și a efectuat mai multe percheziții. Presa americană a scris că, potrivit vecinilor, în curtea familiei a fost observat fum timp de câteva zile după ce minora a fost anunțată dispărută.

Mama și tatăl vitreg al fetei au fost arestați. Sub presiunea anchetei, femeia a spus că bărbatul a pus familia în pericol.

Într-un interviu pentru jurnaliștii români, mătușa Mădălinei povestea că surorii sale îi era frică de soț, însă se temea să îl acuze de cele întâmplate.

mamaplus