mamaplus

136 539 lei au fost colectați în cadrul campaniei Rostul Postului

-
//
20.04.2023

În acest an, campania Rostul Postului a demarat pe 27 februarie și s-a încheiat de Paște cu un total de 224 de donații și suma de 136 539 lei.

 

mamaplus

Pentru al 7-lea an consecutiv, CCF Moldova a invitat oamenii la fapte bune în preajma uneia dintre cele mai mari sărbători creștine – Paștele. Timp de 7 săptămâni, în fiecare zi, organizația a îndemnat oamenii la Fapte cu Rost, oferindu-le accesibilitate prin intermediul restaurantului virtual www.rostulpostului.md să-și împărtășească grija față de copii.

Restaurantul este o platformă online, unde oricine poate selecta una sau mai multe mese la care ar pofti, dar în loc să le consume,donează contravaloarea acestora în sprijinul copiilor care se culcăflămânzi seară de seară.

Cu banii colectați din aceste donații, echipa CCF Moldovasusține familiile copiilor afectate de sărăcie extremă. Ajutorul constă în dezvoltarea familiei, oferindu-le durabilitate și dezvoltarea unor noi aptitudini pentru a deveni în timp autonomi. Astfel, aceste familii, conform potențialului și nevoilor individuale, primesc: păsări și animale domestice, hrană pentru ele pentru o perioadă, semințe pentru plantarea legumelor,precum și puieți, arbuști. 

În totalul celor 7 ediții de campanie Rostul Postului, am reușit să colectăm 759 274 lei, bani care au contribuit la susținerea și suportul individual a 101 copii și familiile lor, iar în primul an de lansare a campaniei în țara noastră, banii colectați au contribuit la dezvoltarea unei creșe sociale în mun. Bălți.

În medie, anual, CCF Moldova lucrează cu peste 700 de copii, oferind sprijin specializat ca fiecare dintre ei să crească acasă, într-un mediu familial. 

Anual campania este susținută de mai multe canale media, dar și de persoane publice, notorii care facilitează accesul informațional și răspândirea mesajului de bunătate. Echipa CCF Moldovaadresează înalte aprecieri și mulțumiri fiecărui donator și susținător!