Chiar dacă foarte multă lume asociază sarcina numai cu toxicoză, dureri de spate și alte chestii neplăcute, să știi că această perioadă este unică în viața unei femei. Pe lângă ideea că vei deveni în curând mamă, sarcina are și foarte multe simptome plăcute, care te vor face să te simți mai specială. Care sunt simptomele plăcute din timpul sarcinii, află în cele ce urmează…

Un păr bogat și unghii rezistente. Dacă ți-ai dorit dintotdeauna să ai un păr bogat și strălucitor, sarcina este una dintre cele mai bune ocazii. Hormonii ajută podoaba capilară să crească mai ușor, o fac mai lucioasă și mult mai deasă. Partea bună este că efectele benefice asupra părului pot rămâne și după sarcină. Totodată, în sarcină poți avea și o manichiură de vis, datorită creșterii presiunii sângelui la nivel hormonal. Practic, vei avea unghii perfecte fără să apelezi la soluții dificile cum ar fi gelul. De fapt, nici nu ai voie să folosești unghii cu gel în timpul sarcinii, așadar, corpul îți oferă un ajutor consistent.

Sâni mai mari. Dacă ai sânii mici și ai simțit mereu o frustrare din cauza asta, sarcina te poate ajuta extrem de mult. Corpul tău se pregătește să îți hrănească bebelușul, așadar, sânii vor deveni mai mari și îți vor permite să ai un decolteu mai generos. Partea proastă este că, odată cu mărimea va veni și durerea, însă frumusețea cere sacrificii.

Un ten mai frumos. Tot hormonii sunt responsabili de un ten mai frumos și mai radiant. Va urca mult mai mult sânge în obraji, ceea ce te va face să uiți de blush. Deși simptomele de la începutul sarcinii pot implica și acneea, întregul proces te scapă de ea, chiar dacă ai avut-o și înainte de a rămâne însărcinată.

Simțuri mai ascuțite. Creierul devine mult mai sensibil, pentru a putea răspunde cu succes nevoilor bebelușului.

Lipsa menstruației și orgasme accentuate. Cu siguranță, ai așteptat toată viața pentru o perioadă în care să nu ai menstruație. În cele 9 luni de sarcină te poți bucura din plin de lipsa sângerărilor. Să știi că cele mai bune orgasme sunt cele din timpul sarcinii. Zona genitală este mult mai sensibilă și mai receptivă în momentul în care un bebeluș este în formare, așadar, plăcerea pe care o vei resimți este foarte mare.

Mișcările bebelușului în burtică. Legătura dintre mamă și copil se formează încă din momentul în care acesta este în burtică. Cu siguranță, fiecare mișcare îți va face o deosebită plăcere. Bătăile inimii, loviturile în burtică și tot ceea ce va face copilașul îți vor oferi o plăcere de nedescris.

Sarcina este grea, însă în același timp poate să fie și frumoasă. Este bine să te bucuri de fiecare moment și să încerci să treci fără prea mult stres peste simptomele mai puțin plăcute, precum grețurile și durerile. Acestea vor dispărea și vor da naștere unui izvor de fericire.