mamaplus

Prezentatoarea Liudmila Belostecinic la a treia sarcină: ”Noutatea a fost primită cu multă bucurie atât de noi, cât și de copii”

0
//
05.07.2019

Fiind o personalitate complexă, Liudmila Belostecinic reușește să îmbine perfect rolul de mamă și cel al unei prezentatoare iscusite. Aflată la cea de-a treia sarcină, Liudmila se simte minunat și spune că acum corpul său a luat conturul perfect.

mamaplus

Află ce recomandări are Liudmila pentru viitoarele mămici, dar și cum a fost în vacanța din care s-a întors recent, în interviul nostru:

Cum a fost în vacanță și ce destinație ai ales în acest an?
 

A fost minunat! Fiecare clipă am trăit-o în armonie cu mine însumi și familia. Am fost la mare, în cea mai apropiată țară posibilă și care dispune de condiții bune pentru întreaga familie - în Bulgaria, deoarece am avut la dispoziție doar 5 zile.


Sarcina a fost probabil o surpriză pentru tine. Cum ți-ai anuntat soțul, dar mai ales cei doi copii?

Această sarcină a fost una dorită și așteptată de către întreaga familie. Noutatea a fost primită cu multă bucurie atât de noi, cât și de copii. Disputa a fost doar între copii, băiețelul își dorea un frate, fetița o surioară.

Ce gânduri are o femeie la cea de-a treia sarcină și te ajută oare experiența anterioară?

La a treia sarcină percepi lucrurile mult mai matur și trăirile sunt mult mai intense!

mamaplus

Ce sfaturi le-ai da femeilor însărcinate înainte de a merge la mare?

Să facă sport pe parcursul sarcinii pentru a se simți cele mai sexy mămici și nicidecum complexate de kilogramele în plus. Emoțional să fie relaxate peste suta de procente, pentru a savura vacanța din plin! Recomand sportul preconizat pentru însărcinate, deoarece este monitorizat de către un antrenor calificat.

Cum te simți în perioada asta? Ai niște reguli pe care le urmezi?

Mă simt minunat. Singura mea regulă e să primesc plăcere maximă de la această perioadă inedită din viața mea, continuând să fac toate activitățile dragi sufletului meu!

Sursa: mamaplus.md