mamaplus

Diana Dumitrescu, despre problemele din sarcină: „Multe gravide aveau asta și nu găsiseră o soluție”

-
//
05.04.2019

Diana Dumitrescu este însărcinată și va deveni mămică pentru prima dată. Îndrăgita actriță s-a confruntat la începutul sarcinii cu niște probleme dermatologice care i-au cauzat neplăceri și a apelat, în prima etapă, la ajutorul internauților.

Diana Dumitrescu, în vârstă de 35 de ani, a vorbit despre iritația care i-a apărut pe piele și a dezvăluit micul secret cu care-și întreține tenul în perioada sarcinii: 

„Am avut o problemă reală la debutul sarcinii, mi-au apărut pe față tot felul de erupții roșiatice de care nu scăpam. Am întrebat și pe rețelele de socializare ce să fac. Multe gravide aveau problema mea și nu găsiseră o soluție. Noroc că am o amică medic, dr. Elena Martin, care a născut la rândul ei de doar un an de zile și am ajuns la ea. Mi-a recomandat tratamentele de față cu oxigen hiperbar și jur că sunt miraculoase. Pe lângă faptul că nu sunt interzise în sarcină, chiar te scapă de probleme. E și o formă de curățare profundă. Eu o să merg pe tot parcursul sarcinii la ea, ca să mă învețe trucuri, dar mai ales cum să nu fac vergeturi. Tot de la ea am aflat că în perioada sarcinii nu e bine să mă expun la soare fără protecție pentru că petele pigmentare apărute în sarcină pe față, nu prea mai ies cu nimic după.”, a declarat Diana Dumitrescu. 

Elena Martin, medicul actriței din România, a avertizat, totodată, despre importanța menținerii frumuseții naturale, fără exagerări, doar cu mici ajustări: 

„Este foarte important însă, ca atunci când alegem o intervenție estetică, să plecăm de pe patul de operație la fel de sănătoși precum am venit, dar mai frumoși. Primul pas în acest sens este alegerea medicului potrivit. E nevoie să ne informăm ce înseamnă intervenția, să ascultăm cap-coadă sfaturile și recomandările medicului, să avem grijă de noi, și să nu tratăm cu superficialitate nicio intervenție cu tot ce înseamnă ea. Sunt o militantă a frumuseții cu stil, a intervențiilor în primul rând sănătoase și sigure, fără riscuri, și am să militez pentru asta cu toată puterea mea de convingere. Frumusețea nu înseamnă exagerare, frumusețea nu înseamnă exces, frumusețea înseamnă în primul rând sănătate și mai apoi respect de sine.”, a explicat dr. Elena Martin.

Sursa