Ce poate fi mai frumos decât bucuria de a fi mămică în combinație cu spiritul sărbătorilor de iarnă? Este o perioadă plină de magie și iubire. Cu siguranță, este cea mai frumoasă parte a anului, mai ales dacă eşti însărcinată, motiv dublu de bucurie.

Ce e şi mai frumos este faptul că te poți bucura de Crăciun exact cum ai făcut-o şi până acum, poate chiar mai bine. În loc să te gândeşti la ce ai voie sau nu ai voie să faci, transformă aceste zile de sărbătoare în unele cu adevărat speciale pentru tine, urmând sfaturile de mai jos!

Ce poți să mănânci de Crăciun?

Este adevărat că în această perioadă trebuie să acorzi o atenție sporită alimentației. Aşa că, trebuie să te asiguri că tot ce mănânci este foarte bine gătit pentru a evita riscul de a consuma preparate crude. Acest pas trebuie să îl urmezi mai ales când este vorba despre pește congelat, care dacă nu este gătit corespunzător, poate să fie dăunător. Consumul de ouă crude este şi el periculos pe durata sarcinii, pentru că riscul apariției infectării cu Salmonela este ridicat. Aşa că, ai grijă mare!

Petrecerea de Crăciun trebuie să ți se potrivească

Poate că anul trecut de sărbători ai petrecut în oraş cu fetele, iar numărul paharelor de vin a fost crescut, anul acesta însă, mici modificări vor apărea. Spre exemplu, alcoolul trebuie evitat deoarece poate să aibă efecte directe asupra dezvoltării corecte a micuțului tău. Aşa că, în acest an poți organiza petrecerea de Crăciun în aşa fel încât să fie pe placul tău. Spre exemplu, o cină alături de toți cei dragi, o scurtă vizită la târgul de Crăciun din oraş sau o seară relaxantă alături de familie, în care toți contribuie cu ceva la pregătirea cinei.

Cumpără tot ce ai nevoie online

Agitația care este în magazine în această perioadă te poate obosi foarte mult, aşa că alege să faci cumpărăturile online. În cazul în care nu găseşti tot ce ai nevoie, poți să apelezi la prieteni apropiați, la soț sau chiar părinți să te ajute.

Apelează la ajutorul celor dragi

Pregătirile pentru Crăciun pot să fie puțin cam obositoare pentru tine, aşa că poți să apelezi fără griji la ajutorul celor apropiați. Decorarea casei, împodobirea bradului, mâncarea pentru masa festivă de Crăciun, poți să primeşti ajutor în realizarea acestora. Aşa că, relaxează-te şi bucură-te de frumusețea acestei perioade magice.

Crăciunul este poate cea mai aşteptată sărbătoare a anului. Preparate îmbietoare, luminițe şi decorațiuni speciale, prezența familiei şi a celor mai dragi prieteni, toate fac din această perioadă una cu adevărat deosebită. Bucuria veştii că urmează să devii mămică înfrumusețează şi mai mult această sărbătoare!