mamaplus

Avortul spontan a distrus-o complet. Peste 10 zile însă, ecografia a dat un rezultat total neașteptat

-
//
23.12.2019

Povestea începe cât se poate de frumos, pentru că femeia în cauză avea deja doi copii și nu putea să creadă în fericirea ei – era iarăși însărcinată. Însă după șase săptămâni și două zile de sarcină, mergând la serviciu, ea a simțit brusc o durere intensă.

Inițial ea nu i-a acordat prea multă atenție. Însă, când a văzut că are sânge pe pantaloni, ea și soțul ei s-au grăbit să ajungă cât mai repede la spital. Acolo au fost confirmate cele mai mari temeri ale lor: pierduse copilul. Inimile lor erau zdrobite. Din fericire, copiii erau lângă ei și puteau să le aline durerea.

În următoarea zi ea trebuia să mai facă încă un test de sarcină ca să verifice, dacă în organismul ei au mai rămas urme de graviditate. Rezultatul lui era pozitiv și peste 10 zile ea urma să facă un chiuretaj uterin.

Înainte de a începe această procedură neplăcută, medicii au hotărât să-i mai facă o ecografie, în timpul căreia au descoperit bătăile cardiace a încă unui copil! Ea era în continuare însărcinată. De fapt, avea inițial o sarcină gemelară, însă pe una dintre micuțe ea a pierdut-o încă la începutul gravidității. Medicii nu au putut explica cum a doua fetiță a reușit să supraviețuiască, indiferent de orice.

Medicul a ieșit din sală, iar apoi s-a întors împreună cu un coleg de-al său. Acela a repetat ecografia și a spus: „Nu ne veți crede, însă noi auzim niște bătăi cardiace!” — povestește tânăra mămică. — ”Acelea au fost cele mai fericite clipe din viața mea!”

Micuța s-a născut frumoasă și sănătoasă, astfel uimindu-i nespus de mult pe medici și pe părinții săi.

Nu se cunosc cazuri similare, însă cel mai important este faptul că micuța crește acum spre bucuria părinților, a surioarei și a frățiorului său. Este uimitor cum medicii nu au observat-o pe fetiță la ecografiile anterioare.

În ciuda faptului că femeia a luat pastilele care trebuiau să curățe uterul și să întrerupă sarcina, fetița a reușit printr-o oarecare minune să supraviețuiască și să se nască absolut sănătoasă. Acum familia originară din Dublin, Irlanda, își vede fiica mai mică ca pe un semn de la Dumnezeu, ca pe o minune.

mamaplus