mamaplus

Povestea femeii care a avut nevoie de 22 medici în sala de nașteri: ”Este un miracol!„

-
//
15.12.2021

Un accident grav de mașină din 2018, care i-a provocat răni abdominale aproape mortale, a făcut-o pe Charlotte McCarthy să nu mai creadă că ar putea deveni mamă vreodată. Specialiștii i-au spus că o arteră a fost sever avariată și dacă rana ar fi fost un milimetru mai aproape, ar fi murit pe loc. Charlotte s-a bucurat că a supraviețuit, cu o recuperare destul de dificilă, dar vestea că nu va putea avea un copil al ei a măcinat-o.

După o perioadă grea de recuperare, Charlotte și iubitul ei, care era alături de ea în momentul accidentului, au decis să-și unească destinele. Chiar dacă medicii le-au datvestea teribilă că nu vor putea avea un copil propriu, cei doi nu au încetat să spere că într-o zi minunea se va întâmpla.

Femeia a născut o fetiță sănătoasă în data de 1 decembrie

“Când am rămas însărcinată a fost un șoc pentru noi. Eram la un control la spital pentru că am crezut că am un blocaj intestinal, iar medicii au spus că nu e un blocaj, dar e ceva acolo. Ne-am îngrijorat mereu crezând că nu vom putea avea copii din cauza rănilor grave pe care eu le-am avut, dar ea este un miracol. Și e un miracol că e atât de sănătoasă”, a povestit Charlotte.

mamaplus

Pentru a putea naște în siguranță, Charlotte a avut nevoie de ajutorul a 22 medici și asistente care s-au asigurat că totul e în regulă pe tot parcursul travaliului. Sarcina ei a fost în categoria de risc, din cauza rănilor suferite în urmă cu trei ani în timpul accidentului.

La 37 săptămâni de sarcină, medicii o programaseră la cezariană. Pentru că avea deja o tijă de metal în coloană, Charlotte nu a primit injecție epidurală și a fost nevoie de anestezie totală pentru a fi operată.

Chiar dacă nu și-a întâlnit imediat fetița, Jake, iubitul ei, a fost cel care a ținut-o primul în brațe.