mamaplus

Olga Manciu are băieți mari! Gemenii Matei și Damian împlinesc astăzi 8 ani

-
//
22.07.2020

Cu siguranță că cei șapte ani de acasă ai gemenilor Matei și Damian au fost însușiți cu brio, pentru că Olga și Alexandru Manciu sunt părinții care s-au dedicat trup și suflet pentru creșterea și educarea băieților. Olga spune că nici nu-și dă seama cum au zburat cei 8 ani de când s-au născut gemenii și este absolut fericită să-i vadă sănătoși și cu zâmbetul pe buze. Fiind o mămică mereu inspirată și plină de idei noi, Olga le-a lăsat moștenire și un mesaj special, care a fost scris cu multă dragoste, iar asta se simte în fiecare propoziție.

”Vreau să vă povestesc câte ceva despre voi: sunteți niște copii prea maturi pentru vârsta în care sunteți azi. Aveți cei mai frumoși și sinceri ochi și cele mai răsunătoare râsete. Tare vă mai place să vă certați și să dați vina unul pe celălalt, iar noi de pe acum vă lăsăm să le clarificați pe toate doar între voi. Sunteți bărbați (mici) curajoși și foarte sinceri. Noi nu ne puteam dori copii mai minunați. Damian, tu ești dreptatea iar tu Matei, ești bunătatea. Sper că o să rămâneți la fel, sau de fapt știu că o să vă cizelați pe parcursul vieții și o să deveniți și mai buni. Vă mulțumim că ne-ați ales anume pe noi!

Vreau să vă spun un mare MULȚUMESC pentru înțelegerea de care îmi dați dovadă în toate situațiile din viața, chiar și cele mai grele. Sunteți motoarele și inspirațiile noastre. Să știți că noi cu tati zilnic muncim ca voi să nu duceți lipsa de nimic. Vă promit că atât cât îmi va sta în puteri și voi mă veți lăsa evident (voi nu o să mă lăsați cu siguranță, dar eu am să o fac până la ultima suflare), am să vă ocrotesc cu tot trupul și firea mea. Nu vreau nimic decât să știu că sunteți sănătoși, fericiți și că ați crescut OAMENI ADEVĂRAȚI. Nu vă mințiți sufletele niciodată, pentru că doar ele știu și o să vă ajute să faceți alegerile corecte în viață. Dar nici nu vă fie frică de greșeli, pentru că este firesc și chiar recomandat să mai dai în viața asta cu nasul în garduri, iar mama cu tata sunt pentru voi în asta cele mai bune exemple.”, a scris Olga Manciu.

mamaplus

Despre momentul în care au venit pe lume gemenii săi, ea își amintește mereu cu o doză de nostalgie, pentru că la o zi distanță de nașterea lui Damian și Matei a împlinit vârsta de 21 de ani. Chiar dacă a fost greu la început, timpul le așează pe toate la locul lor.

Cu cât ei sunt mai mari, cu atât este mai bine. Ei sunt atât de faini, ei nu au nevoie de părinți într-un fel sau altul. Ei se au unul pe celălat.”, afirmă ea.

Totodată, Olga spune că îi este foarte recunoscătoare soțului său pentru răbdarea și grija de care a dat dovadă din prima zi în care gemenii au venit pe lume.

”Vreau să spun că Alex este mai mult mamă decât mine. El era omul care nopțile mă lăsa să dorm, mă trezea dimineața cu o cafea și cu zâmbetul pe față. Până în ziua de azi e așa. El e foarte implicat și îi mulțumesc pentru asta. Din momentul în care în viața ta apar copiii, foarte mult contează cât de mult se implică ambii parteneri. (...) Odată ce copilul se face în doi, el trebuie să și crescă cu doi.”, mărturisește Olga într-un interviu recent.

mamaplus