mamaplus

Olesea Sveclă, la câteva luni după ce a născut: ”Am bocit tare mult, pentru că nu eram pregătită…”

-
//
04.12.2019

Actrița Olesea Sveclă este o mămică mereu pusă pe treabă – ba la teatru, ba acasă cu cei doi copii ai săi... Cassandra este deja fată mare, pentru că va împlini pe 26 ianuarie 3 anișori, iar Dragomir are aproape 4 luni de când a venit pe lume și a adus mare bucurie în familie.

Olesea a spus că deși la început îi era greu să înțeleagă cum se va descurca cu doi copii și dorința sa de a-și construi cariera mai departe, acum lucrurile s-au mai limpezit puțin și își dă seama că nimic nu-i imposibil.

Exact acum un an am aflat că sunt însărcinată. Am bocit tare mult, pentru ca nu eram pregătită de o nouă sarcină la un timp așa de scurt după prima... Vroiam carieră, ma gândeam ca nu voi avea timp pentru mine. Mai pe scurt numai gânduri de astea ”sfeclești”. Astăzi țin în brațe cel mai frumos bărbat... Dragomir, multumesc ca m- ai ales să-ți fiu mamă. P.S.: Cariera poți face și cu doi copii, trebuie doar să vrei. Dragomir, zilnic merge cu mine la repetiții. E posibil.”, a scis Olesea într-o postare recentă pe Facebook.

Reamintim că actorii Olesea Sveclă și Anatol Durbală s-au căsătorit în vara anului 2016, iar la scurt timp au anunțat că vor deveni părinții unei fetițe. Dragomir Durbală s-a născut în vara acestui an, pe 12 august.

mamaplus
mamaplus