mamaplus

Noile fotografii cu Beyoncé alături de copiii ei fac furori pe internet

-
//
13.08.2021

Beyoncé implică întreaga familie în afaceri. Cântăreața apare alături de copiii ei în noua campanie publicitară pentru linia vestimentară IVY PARK x adidas pentru copii. Starurile reclamei sunt Blue Ivy, care are 9 ani, și gemenii Rumi și Sir, în vârstă de 4 ani.

În clipul inspirat de universul cowboy, Beyoncé și cei mici par că se distrează de minune în ținute coordonate. „Rodeo nu este doar pentru adulți. Vă prezentăm IVY PARK Kids #ivyparkrodeo #ivyparkkids,” a transmis cântăreața pe Instagram.

mamaplus

Beyoncé a explicat într-un interviu acordat recent revistei Harper’s Bazaar de ce a simțit nevoia să introducă și o colecție pentru copii. „Sunt încântată că IVY PARK x adidas va prezenta și îmbrăcăminte pentru copii odată cu această lansare”, a spus ea.

„În vacanțele noastre de familie, ne place să ne coordonăm ținutele. Copiii mei sunt de obicei pe platourile de filmare alături de mine, și ne-am trezit punând pe ei haine extra-extra-small, ca să ne putem asorta. Deci este o evoluție naturală pentru IVY PARK să introducă mărimi de copii pentru o selecție de siluete-cheie.”, a mai adăugat Beyonce.

mamaplus
mamaplus