mamaplus

Povestea mamei a doi băieți care și-a dorit mult o fată, dar a născut cvintupleți

-
//
20.10.2020

Mama a doi băieți și-a dorit foarte mult o fată și a încercat din răsputeri, alături de soțul ei. Acum, cei doi sunt părinții a nu mai puțin de șapte copii, după ce femeia a rămas gravidă și a născut cvintupleți.

Familia Hulen trăiește în statul american Dakota de Nord și aveau doi băieți, Jacob, în vârstă de 7 ani, și Matthew, 2 ani. Și-au mai dorit un copil și într-un final, pentru că Megan Hulen avea o afecțiune medicală care o împiedica să rămână gravidă, ovarele polichistice, a rămas însărcinată în mod neașteptat.

Anterior, mama a urmat un tratament medicamentos ca să rămână gravidă, așa că a rămas uimită să constate că a rămas gravidă fără să mai ia medicamente, relatează publicația The Sun.

Uimirea a fost însă cu atât mai mare când a ajuns la ecograf, pentru control: avea cinci embrioni în uter!

„Am început să mă simt foarte ciudat și m-am gândit că nu este nicio șansă să fiu însărcinată, deoarece nu am ovulat niciodată fără pastile. A fost o surpriză pentru mine să aflu asta, dar apoi am aflat că voi avea cinci copii și nu aș fi putut fi pregătită pentru o asemenea veste” a spus femeia.

mamaplus

Allison, Adam, Madison, Emma și Chloe s-au născut la 32 săptămâni de sarcină, pe data de 2 septembrie 2020.