mamaplus

O mamă curajoasă a născut tripleți și nu s-a sfiit să-și arate corpul după naștere

-
//
04.10.2019

Deși șansele să rămâi însărcinată cu tripleţi sunt rare, Maria Nordø Jørstad, o femeie din Danemarca, a fost unul dintre ele. Ea devenit cunoscută pe Instagram după ce a postat fotografii cu ea din timpul sarcinii. 

mamaplus

Fotografiile cu burta ei uriaşă au devenit virale pe reţelele de socializare, arătând şi părţile mai puţin plăcute ale unei astfel de sarcini. Nu a fost o sacină uşoară, iar Maria s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate şi după ce a născut.  

"Am o burtă ciudată care atârnă şi care e destul de grea. Pentru că a fost atât de mare, îmi va lua mai mult timp să îmi revin complet. Sunt nerăbdătoare să îmi recapăt corpul de odinioară", a scris ea, la o săptămână după ce a născut.  

mamaplus

"Am suferit o separare a muşchilor abdominali. Mai am probleme şi cu postura şi respiraţia... Mai am mult până mă voi recupera. Din fericire, încap în vechii mei pantaloni. Şi ăsta e un început", a completat ea într-o altă postare .

Oamenii au apreciat sinceritatea şi deschiderea cu care a vorbit despre problemele cu care se confruntă o mamă de tripleţi. Femeia mai are un băiețel, astfel încât tripleții au fost întâmpinați de fratele lor mai mare cu brațele deschise.

mamaplus