mamaplus

O femeie a născut tripleți la 51 de ani. Cum se descurcă cu doi băieți și o fetiță

0
//
17.08.2020

Femeia a recunoscut că și-a dorit foarte mult să devină mamă, însă din anumite motive nu a reușit să o facă. Datorită unor reguli stricte și a indicațiilor medicilor, Iulia Jabîco a născut tripleți la vârsta de 51 de ani. Cazul a avut loc recent în orașul Vladivostok din Rusia, scrie dv.kp.ru.

Deși erau sceptici la începutul sarcinii, medicii s-au bazat pe rezultatele bune ale investigațiilor medicale și au supravegheat femeia până în săptămâna 35 de sarcină. Pentru siguranța mamei și a copiilor, medicii au recurs la operația prin cezariană.

mamaplus

Bucuria era de trei ori mai mare, pentru că femeia a născut doi băieți și o fetiță, pe care i-a numit Igor, Dmitrii și Victoria. La naștere copiii cântăreau de la un kilogram și jumătate, până la 2,400 kg.

După 22 de zile de la internarea în maternitate, mama și copilașii au fost externați și sunt perfect sănătoși.

”Mi-am dorit mult copii, iar în 2011 când mi-am cunoscut actualul soț pe internet, am înțeles că nu trebuie să renunț la acest vis. Noi am recurs la fertilizarea in vitro și uite că avem trei copii sănătoși. Nu avem frică de sarcini triple. Rudele și chiar colegii de muncă ne ajută cu hăinuțe și scutece.”, povestește Iulia.

mamaplus

Internauții au păreri împărțite cu privire la această noutate: unii le doresc sănătate micuților și părinților, iar alții își fac griji și se întreabă ce va fi cu copiii când vor crește mari și vor avea părinți de vârsta a treia.