mamaplus

După ce a suferit trei avorturi spontane într-un singur an, o mamă a născut tripleți

-
//
04.11.2020

Femeia are 30 de ani și a fost supusă unui tratament pentru fertilizare pe baza inseminării, însă, din păcate aceasta a suferit trei avorturi spontane într-un singur an. Diagnosticul tinerei care a pierdut trei sarcini a fost sindromul antifosfolipidic - o tulburare a sistemului imunitar care provoacă un risc crescut de formare a cheagurilor de sânge.

Povestea ei s-a încheiat cu un final fericit. Hannah Swift a urmat tratamentul prescris de medici, iar la final a născut trei micuţi: Alice, Amelia şi Evelyn. „Am avut trei avorturi spontane înainte de diagnostic și apoi am rămas însărcinată cu tripleţi - a fost absolut uimitor și un șoc complet, dar suntem atât de fericite acum”, a spus Hannah.

Hannah mai are o fetiță, Isabella, pe care a născut-o în mai 2018. De altfel, femeia este și asistent social.

„Nu m-am simțit bine multă vreme după ce am născut-o pe Izzy, iar medicii mi-au oferit şi diagnosticul groaznic ca şi când nu era nimic, au continuat să-mi spună că am un nivel scăzut de fier sau de aia şi aia şi aia. Aveam deja o perioadă oribilă după ce Sionhan făcuse histeroctomia şi avea nevoie de pungă de colostomie, apoi cele trei avorturi. A fost îngrozitor. Nu puteam înţelege de ce am pierdut aceste sarcini, rămâneam mereu însărcinată apoi aveam parte de avort spontan, iar toate s-au întâmplat în diferite stadii ale fătului.”, a declarat tânăra mămică, pentru presa străină.

Hannah cheltuise deja 20.000 de lire sterline pentru tratamentul de fertilitate, însă din fericire acesta a avut succes și a rămas însărcinată nu cu unul, ci cu trei bebeluşi.

„Sincer, după ce am aflat m-am izbit de o barieră. La propriu. Am ieşit din spitla, nu mă puteam concetra, eram atât de fericită încât am intrat cu maşina într-o barieră. După 3 avorturi spontane să rămân însărcinată cu tripleţi e ceva uimitor. Nici medicului nu-i venea să creadă că sunt de fapt 3 copii. La început a crezut că sunt doar umbre. A fost incredibil. Am fost atât de șocați, dar atât de fericiți, după ce am pierdut trei, am avut şansa de a avea trei.”, a mai spus Hannah.

mamaplus