Ziua în care și-a adus gemenii pe lume a fost una dintre cele mai fericite pentru Beyoncé, însă artista a fost la un pas de a nu-și mai strânge copiii în brațe… Puțină lume știe că artista era să-și piardă viața în timp ce le-a dat naștere gemenilor ei…

Pe parcursul sarcinii gemelare, Beyoncé a avut de furcă nu doar cu kilogramele în plus, ci și cu tensiunea indusă de sarcină. Artista s-a îngrășat extrem de mult, înainte de a-i aduce pe lume pe Rumi și Sir aceasta cântărind nici mai mult, nici mai puțin decât 99 de kilograme, după cum singură a mărturisit, ulterior, într-un interviu.

Preeclampsia (hipertensiunea arterială si prezența de proteine în exces în urină după săptămâna 20 de sarcină la o femeie care anterior avea o valoare normală a tensiunii arteriale) i-a dat de furcă artistei, care a fost nevoită să facă cezariană, riscul de deces – atât al mamei, cât și al bebelușilor -, fiind imens. Ulterior, Beyonce și gemenii au petrecut multe săptămâni în secția de îngrijire neonatală, dar în cele din urmă Jay-Z și-a văzut soția și copiii acasă sănătoși.

Beyonce a slăbit 30 de kilograme într-o lună!

După ce a adus pe lume gemenii, Beyoncé a reușit o performanță uluitoare: aceea de a slăbi 30 de kilograme într-o singură lună. Artista a ținut o dietă drastică, dar foarte eficientă, combinată cu o băutură-minune ce se poate prepara foarte ușor acasă. Deși a fost foarte util, cântăreața nu recomandă acest regim.

”M-am limitat să nu mănânc pâine, zahăr, produse lactate, pește sau alcool. Și îmi era foame! Deși îmi place să mănânc, era necesar să slăbesc repede pentru că am filmat în două ipostaze: 16 respectiv 36 de ani, la doar două săptămâni distanță”, a declarat Beyoncé.

În plus, artista a consumat o băutură care se poate prepara foarte ușor acasă și care poate înlocui mesele vreme de maxim zece zile, nu mai mult.

Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara băutura miraculoasă:

  • 3 litri de apă
  • o cană de suc de lămâie
  • o cană de sirop de arțar sau de melasă
  • o linguriță de piper cayenne

Trebuie consumate între 8 și 12 pahare pe zi.