mamaplus

Amintiri pentru o viață! Actrița Inna Colbasiuc, fotografii emoționante din timpul nașterii bebelușului său

-
//
05.11.2019

În vara acestui an au jucat o nuntă frumoasă și, totodată, au anunțat că vor avea un copil. Este vorba despre actrița Inna Colbasiuc și Denis Misac, cei care, acum o lună, au devenit părinții unui băiețel adorabil, pe nume Matei.

Micuțul s-a născut în luna septembrie curent, iar cei doi soți l-au așteptat cu mare nerăbdare.

La o lună după ce a devenit mămică, Inna a publicat pe contul său de Facebook un filmuleț emoționant cu o serie de imagini surprinse în sala de operații, acolo unde a dat naștere bebelușului.

„A da viață unui copil este cea mai mare binecuvântare de la Dumnezeu, în viața unei femei! Aceste imagini redau tot ceea ce mi se putea întâmpla mai frumos - Nașterea copilului nostru!
Eu mă consider o fericită pentru că am avut parte de o naștere frumoasă în pofida durerilor fizice pe care noi, femeile le suportăm și mai târziu, chiar le uităm!

Vreau să mulțumesc Clinicii Extramed, în special doamnei Elena Luchian - un profesionist desăvârșit dar și un om cu suflet mare!!!

De aceste imagini care îmi vor rămâne amintire pe întreaga viață, se face “vinovată” irepetabila Olga Lopatsky!

Vă mulțumesc!”, a scris actrița în dreptul imaginilor.

Secvențele video au stârnit emoții și pentru internauți, care n-au ezitat să o felicite pe actriță și să-i aprecieze curajul de care a dat dovadă în acele momente.