mamaplus

Mămici celebre de la noi și primele imagini adorabile cu bebelușii lor

-
//
04.09.2020

Demonstrat științific și nu doar: atunci când admiri niște imagini cu mămici care-și țin pruncii în brațe, hormonul fericirii crește la cote maxime! Exact la asta ne gândeam atunci când am decis să vă prezentăm cele mai adorabile momente din viețile proaspetelor mămici cunoscute publicului de la noi. Vorbim despre primele luni din viața copilului, care vin cu un amalgam de stări și emoții pe care mamele abia de le mai țin în frâu. ”Prețuiește aceste momente acum și savurează-le” este sfatul pe care practic orice mamă cu experiență l-ar da, pentru că această perioadă este cu adevărat magică.

Lili Lozan și fiul ei Adrian

 

mamaplus

Prezentatoarea TV chiar savurează la maxim fiecare zi (și noapte) petrecută alături de fiul ei Adrian, iar instinctul matern prea puternic nu a lăsat-o să-și reia munca în televiziune din septembrie. Micuțul a împlinit 3 luni ieri, iar cu această ocazie Lili a publicat prima imagine în care îl ține pe brațe și putem astfel să o admirăm cum îi stă în rol de mămică.

Cristy Rouge și fiica sa Emma

mamaplus

Femeia de afaceri și interpreta Cristy Rouge și-a încreștinat recent fiica în vârstă de 8 luni, iar astăzi a publicat și prima poză în care ne arată chipul micuței sale. Emma este un copil foarte așteptat, iar Cristy savurează din plin primul an de maternitate.

Lidia Isac și fiul său Leon

mamaplus

Deși a vrut să țină în taină absolută venirea pe lume a fiului său, admiratorii interpretei Lidia Isac au fost într-atât de curioși să o vadă în rol de mămică, încât ea nu a rezistat tentației și a publicat câteva poze cu el. Micuțul Leon a venit pe lume în data de 28 februarie, iar la cele 6 lunițe are o misiune foarte importantă: cea de a-i face fericiți pe părinții săi.

Doinița Chiorescu și fiica sa Adeline

mamaplus

Partenera de viață a celui mai bun jucător de tenis din țara noastră, Radu Albot, a publicat recent o imagine cu fiica sa Adeline care a topit inimile tuturor. Doinița și Adeline sunt cele mai înflăcărate fane ale lui Radu, iar cu așa o echipă de suporterițe, sigur va obține mereu cele mai bune rezultate.

Kătălina Rusu și fiica sa Melissa

mamaplus

În data de 31 iulie, la aniversarea de 6 lunițe a micuței Melissa, Kătălina Rusu și soțul său au organizat o petrecere frumoasă și colorată cu animatori, multe baloane și nuanțe roz. Privirea angelică a micuței a cucerit mii de inimi în mediul online atunci când Kătălina a publicat primele poze în care îi arată chipul.

Tatiana Nastas și fiica sa Diana

mamaplus

În prima zi de iarnă a anului trecut, prezentatoarea TV a născut o fetiță sănătoasă. Era vestea care a încântat zeci de telespectatori! Acum, micuța Diana are 9 luni și cucerește mediul online cu ochișorii ei albaștri ca cerul.