mamaplus

Lilu Ojovan: ”Nu înțeleg părinții care de la naștere îi fac copilului un cont pe rețelele sociale”

-
//
14.06.2021

De mai bine de jumătate de an, prezentatoarea TV Lilu Ojovan nu își afișează fetițele în mediul online. Ea spune că a luat această decizie pentru că, în primul rând, fetele cresc și au dreptul la spațiul lor personal. Menționăm că fiica ei cea mare, Amelie, va împlini 8 anișori în această vară, iar mezina familiei, Teia, va împlini 5 anișori luna viitoare.

”Eu nu înțeleg părinții care de la naștere îi fac copilului un cont pe Instagram sau pe rețelele sociale. Da, poți să câștigi bani din asta, dar copilul tău poate are o altă menire în viață, poate nu vrea să fie om public. Poate din contră, peste o perioadă va căuta să șteargă. Dar, noi știm că tot ce e plasat în online rămâne acolo o veșnicie. Nu chiar tot ce se întâmplă în viața mea este afișat, trecem prin unele perioade sau boli pe care nu le afișăm”, a mărturisit Lilu Ojovan într-un interviu televizat.

Lilu mai mărturisește că nu este o mamă severă și le lasă pe fiicele sale să facă alegerile proprii în viață. Ea a mai dezvăluit că și-a dorit recent să adopte un băiețel.

”Deocamdată nu planificăm copii, dar cine știe ce o să zică soarta. Discutam despre ideea de a adopta un băiețel, ca să fie precis un băiețel, dar am adoptat un pisoi. Practic, ne-am făcut misiunea. Chiar și fetele îmi spun că pisoiul Miki este frățiorul lor mai mic”, afirmă prezentatoarea TV.

Frumoasa mămică mai spune că nu a apelat niciodată la o bonă și au reușit împreună cu soțul său să îmbine cu succes creșterea copiilor și cariera.

Menționăm că Lilu Ojovan și Călin Roșca au sărbătorit 8 ani de căsnicie acum o lună.

mamaplus
mamaplus