mamaplus

La doar 9 luni, micuța Ama e vegetariană și a călătorit în 7 țări

0
//
29.09.2020

Fiica celebrului DJ Sasha Lopez și a minunatei Xenia Piciughin are o carismă aparte și își bucură zi de zi părinții cu noi performanțe, cum ar fi dragostea ei pentru mâncarea sănătoasă, locuri noi și ”acapararea” celui mai mare pat din casă. Unde mai dai că micuța a reușit să viziteze deja 7 țări! Lucrurile frumoase despre Ama nu se opresc aici. Xenia spune că ea adoră mâncarea vegetariană.

”Am început cu bucăți mari de legume la abur, ca să încerce, să guste, să simtă textura, să se joace cu alimentele. Evident, toată casa e dezastru, noroc de cățel pe care îl numim ”aspirator”, pentru că curăță repede tot. El e cel mai fericit când Ama ia masa”, a povestit Xenia Piciughin într-un interviu pentru Prima Oră.

mamaplus

Tânăra mămică spune că înainte să-l întâlnească pe soțul său mânca la greu burgeri și chiar îi lua în derâdere pe vegetarieni. Acum însă adoră mâncarea vegetariană și spune că nu își va forța fetița să adopte acest stil de alimentație dacă nu-și va dori asta.

”Nu o vom forța să facă nimic. Noi vrem să fim 100% sinceri cu ea. Îi vom povesti despre proveniența mâncării de origine animalieră, despre impactul ei asupra organismului, asupra pământului și asupra animalelor cu care împărțim acest pământ. Dacă Ama va decide să mănânce carne într-o zi, e ok, eu am făcut tot ce mi-a stat în puteri. Scopul meu este să împart cu ea informația pe care o știu și să o ghidez spre calea pe care eu în calitate de părinte o consider cea mai bună pentru ea, dar în același timp să îi respect orice decizie.”, mai spune ea.

Pe 25 decembrie, exact de Crăciun, Ama va împlini un anișor, iar Xenia și Sasha își propun să celebreze acest moment departe de casă, în Bali.

mamaplus