mamaplus

Irina Loghin a povestit de ce nu putea avea copii până la 35 de ani și cum a rezolvat problema

-
//
22.04.2021

Îndrăgita cântăreață de muzică populară a trăit în tinerețe unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa. Avea 35 de ani și nu reușea să rămână însărcinată. A luat decizia atunci de a merge la medic, a făcut tratamente și apoi și-a îndeplinit marele vis, acela de a deveni mamă.

„Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îți introduce în uter o soluție care este înfiorătoare, ustură foarte tare! Medicul a observat că am avut o răceală în copilăria mea, foarte puternică și netratată la timp. În urma acelei analize am devenit fertilă. Imediat, la nici o lună, am rămas însărcinată”, a povestit interpreta în cartea ei lansată în 2012, intitulată „Viața mea este ca un cântec”, scrie Click.

Ulterior, artista a rămas însărcintă cu primul copil, cu Ciprian. Apoi a venit pe lume și fiica. Irina Loghin a mai dezvăluit că sarcinile nu au fost ușoare, a întâmpinat diverse probleme.

„Am avut sarcini toxice, grele. Prima sarcină a fost cu Ciprian. Era în 1976. Atunci a început greul. Până la patru luni, când a mișcat, a fost ceva groaznic. În permanență aveam o stare de greață, o stare de rău foarte mare! Gazele de eșapament îmi făceau bine! Mă duceam când treceau mașinile, mai ales alea mari, și inhalam”, a mai scris artista în cartea ei.

Irina Loghin are acum 82 de ani și duce dorul scenei și publicului. Celebra artistă nu stă însă departe de camerele de filmat, mai apare în emisiuni de televiziune, acolo unde își povestește trăirile.