mamaplus

Fiul de 7 ani al unei celebre actrițe poartă rochii de prințesă la școală

-
//
13.10.2020

Actrița Meghan Fox are trei fii superbi: Noah Shannon (7 ani), Bodhi Ransom (5 ani) și Journey River (3 ani), pe care încearcă să îi ferească pe cât posibil de camerele de fotografiat ale paparazzilor, dar și de lumea showbizului.

Nu ies cu ei la evenimentele mondene și sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața lor de familie. În ciuda măsurilor pe care le iau pentru a-și proteja copiii, din când în când mai apar imagini cu ei prin tabloide.

Astfel s-a aflat că fiul cel mare al celebrului cuplu poartă haine de fete. Invitată într-o emisiune TV, Megan Fox a dezvăluit că Noah, acum în vârstă de 7 ani, se îmbracă uneori în rochii atunci când merge la școală, iar ceilalți băieți râd de el. Micuțul este pasionat de modă și își alege singur ținutele când iese din casă.

Fiul lui Megan Fox se îmbracă în rochii la școală! „Colegii au râs de mine”

mamaplus

„Face design, desenează outfituri. Este foarte talentat, dar are totuși 6 ani. Este pasionat de modă, își alege singur hainele, iar câteodată îi place să se îmbrace în rochii”, a spus Megan Fox.

Actrița a mărturisit și că, deși l-a dus la o școală unde atmosfera este una mult mai relaxată, tot există colegi care îl tachinează pentru că poartă rochițe. „Băieții au râs de mine, dar nu îmi pasă, pentru că iubesc rochiile foarte mult”, i-a spus Noah într-o zi, după școală, mamei lui. 

„Este un fel de școală hippie, dar chiar și aici, în California, mai sunt colegi care îi spun „băieții nu poartă rochii” sau „băieții nu poartă roz”.”

În ciuda acestor probleme, Megan își încurajează fiul să se îmbrace așa cum dorește el. „Îl învăț să aibă încredere în el, indiferent de ce spune lumea”, mărturisea actrița Meghan Fox în urmă cu ceva timp.

mamaplus