Ryan Reynolds este unul dintre cei mai cunoscuți actori ai Hollywood-ului și deține afaceri în diferite domenii, însă afirmă că cel mai greu rol pe care îl are este cel de tată. Acesta are împreună cu soția sa, Blake Lively, trei fetițe: James, în vârstă de 6 ani, Inez, 4 ani și Betty, 17 luni. Actorul mărturisește că a avea trei fete este o adevărată provocare și că niciodată nu știe la ce să se aștepte din partea lor.

„Asta mă ține treaz noaptea. Am trei fete. Sunt ca niște cuburi Rubik, niciodată nu poți să le dai de cap”, a glumit actorul într-un interviu acordat săptămâna aceasta, anunță E Online.

Blake Lively și soțul ei, Ryan Reynolds, au arătat până acum de nenumărate ori că nu duc lipsă de umor, farsele pe care și le fac reciproc pe social media făcând deliciul Internetului. Cea mai bună dovada a acestui lucru s-a întâmplat in vara anului trecut, când Lively a răspuns în glumă la o postare a acestuia pe Instagram cu următorul mesaj: „Cred că tocmai am rămas însărcinată.”

Iar răspunsul ironic al lui Ryan Reynolds a fost următorul: „Voi pleca de la birou începând din 22 iulie până pentru totdeauna. Dacă ai nevoie de asistență medicală în timpul absenței mele, te rog să contactezi pe altcineva. În caz contrar, voi răspunde la mesajul tău cât mai curând posibil la revenirea mea improbabilă. Mulțumesc.”

mamaplus