36% dintre bărbați cred că prin căsătorie, soția lui devine servitoarea lui. Da, așa gândesc bărbații acestui secol, după cum arată un sondaj recent. 

Potrivit cercetării, bărbații încetează să mai facă treburi casnice în momentul în care se căsătoresc. În timp ce trăiesc singuri, bărbații fac de toate: de la călcat, mâncare și până la cumpărături sau alte treburi casnice. În momentul în care încep să își împartă viața cu o femeie, aceștia uită complet de ceea ce făceau iînainte. 

Omul de știință Sigma Dos a întrebat bărbați și femei cu vârsta peste 18 ani despre patru situații de muncă la domiciliu. Atât în viața de celibatar, cât și în ​​cuplu - cu sau fără copii, există întotdeauna mai multe femei decât bărbați care se implică în treburile gospodăriei.

Radiografiile de date în interior: cu 10% mai multe femei (79%) decât bărbații (69%) cumpără în mod regulat produse alimentare și alte produse de uz casnic; 29% mai multe femei (79%) decât bărbații (50%) gătesc. Cu 35% mai multe femei (79%) decât bărbații (45%) curăță casa, iar 44% mai multe femei (70%) calcă haine față de (26%) bărbați.