Din dorința de a-și vedea copilul sănătos și pentru a-l ajuta să se dezvolte așa cum este nevoie, unele mămici recurg la niște metode nu tocmai obișnuite. Cu siguranță, ai încercat cel puțin odată sfaturile netradiționale pe care le-ai auzit de la prietene. Ei bine, o mamă a decis să recurgă la un gest inovativ în ceea ce privește adormirea copilului. Pentru că cel mic nu prea voia să adoarmă singur, femeia a decis să-l... plătească.

Femeia spune că totul a început într-o noapte în care era atât de obosită, încât nu pur și simplu nu mai avea niciun strop de energie pentru a duce muncă de lămurire cu cea mică. Așa că i-a dat 5 dolari și i-a zis să se ducă la culcare. Iar metoda a funcționat de minune!

Până într-o seară când fetița i-a cerut mamei sale 10 dolari în loc de 5: „Noaptea trecută a venit la mine cu ochi de cățeluș, a întins mâna și mi-a cerut 10 dolari. I-am dat cât a cerut și mi-am dat seama, la scurt timp, că nu e deloc bine ce fac și că experții în parenting m-ar certa și m-ar cataloga drept un părinte rău. Dar nu se uita nimeni și ca să fiu sinceră, m-am simțit mândră de ea. M-am întins pe canapea atât de fericită că nu a mai trebuit să o iau de la capăt cu munca de lămurire, să o fac pe fiica mea să înțeleagă că nu e bine să stea trează până târziu și așa mai departe. Și faptul că am reușit să îi fac pe plac fiicei mele, m-a făcut să mă simt atât de bine!”, a mărturisit femeia pentru kidspot.com.au.

Femeia recunoaște că, uneori, pregătirea copilului pentru somn poate fi un adevărat coșmar pentru părinții obosiți. Ea dezvăluie cât de mult se enervează și cât de mult se frustrează atunci când fetița ei nu o ascultă când vine vorba de ora de culcare și spune că deși nu este un părinte perfect, nici nu se străduiește să fie astfel.

Tu ce părere ai despre soluția acestei mămici?