O fetiţă de doi ani, pusă pe şotii, şi-a fotografiat mama şi a trimis poze nud cu ea contactelor din telefon, inclusiv unor colegi de serviciu ori colegi de facultate. Inclusiv tatăl tinerei a primit fotografiile deocheate.

Emily Schmitt i-a permis fiicei sale, Carsyn, în vârstă de doi ani, să se joace cu telefonul ei în timp ce îşi usca părul, duminică. În timp ce stătea goală, ieşită tocmai din duş, femeia de 30 de ani nu a observat că micuţa a început să o fotografieze şi să trimită mesaje diferitelor persoane din lista ei de contacte.

Când a primit un mesaj de la o colegă de serviciu care îi spunea „mulțumesc pentru nud”, femeia și-a dat seama ce făcuse micuța Carsyn, dar era prea târziu.

Copila trimisese fotografiile goale către mai multe persoane, inclusiv foști prieteni ai mamei ei de la universitate, o cunoștință de serviciu, foști clienți și colegi de muncă.

Emily a petrecut câteva ore bune pentru a transmite scuze tuturor celor care s-au trezit cu fotografiile ei în mod neaşteptat. Mai multe persoane au confirmat că au primit fotografii nud, ori alte poze aleatorii, cum ar fi tavanul sau piciorul bebeluşei.

„Am fost terifiată. Cred că am murit un minut, apoi m-am întors la viaţă pentru a le povești oamenilor ce mi s-a întâmplat” a spus Emily, cu o doză de umor.

În ciuda jenei sale, mama a decis să împărtășească povestea ei pentru a face oamenii să râdă:

„Este o poveste amuzantă şi m-am gândit că oamenii sunt oricum în perioada asta înconjuraţi de tristeţe şi stres aşa că povestea mea într-o dimineaţă de luni i-ar putea face să zâmbească”

Emily se pregătea duminică pentru vizionarea unei case, când a primit un telefon din partea unei prietene îngrijorate care a avertizat-o cu privire la fotografiile care deveniseră deja virale.

„Mă pregăteam să încep munca atunci când am primit un mesaj pe Snapchat. Era o prietenă, unul dintre agenţii imobiliari alături de care lucrez. Ea spusese: Mulţumesc pentru nuduri, aşa că i-am răspuns nedumerită „Ce?”, dar în următoarea clipă am realizat ce tocmai se întâmplase. Ştiam că în acea dimineaţă telefonul era la Carsyn, în timp ce eu mă pregăteam”.

Colega ei, Ashley a sunat-o de îndată pentru a-i spune că a primit mai multe fotografii nud cu ea şi că o suspecta deja pe fetiţa femeii.

„Este atât de amuzant, fetiţa mea este foarte neastâmpărată uneori. Dacă îşi stabileşte un lucru în cap, nu se potoleşte până în momentul în care îşi duce planul la bun sfârşit. Părinții mei dețin o firmă de brokering imobiliar la care lucrez. Pentru a înrăutăți lucrurile, am mers în ziua următoare acolo, iar tatăl meu, care este brokerul, m-a primit cu „Oh, uite, vine starul porno al companiei”. În acel moment m-am gândit că „gata, e ok, e momentul să demisionez”. a povestit Emily.

După ce au discutat, Emily a descoperit că micuţa trimisese mesaje pe snapchat către mai multe persoane, inclusiv unei fost prieten din facultate care avea o pasiune pentru ea.

„Din fericire fotografiile au fost trimise pe Snapchat tuturor contactelor mele, aşa că pozele nu au fost salvate. Au dispărut pentru totdeauna. E totuşi o veste confortabilă ştiind că toată lumea mi-a văzut fundul în acea dimineaţă”.

Cel care nu a fost foarte încântat de întâmplare a fost chiar soţul ei şi tatăl micuţei de doi anişori.

„Când l-am sunat pe soţul meu a izbucnit în râs, s-ar fi aşteptat la ceva asemănător din partea lui Carsyn. În schimb mi-a spus că e „supărat” pentru că el nu a primit fotografiile şi a ratat momentul” a mai spus Emily.

Emily a împărtăşit povestea ei jenantă utilizatorilor de social media şi a aflat că nu a fost singurul părinte care a păţit aşa ceva. Mai mulţi internauţi au recunoscut că au fost şi ei victimele micilor farse ale copiilor lor.