Ashton Kutcher și Mila Kunis formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de actori de la Hollywood. În ciuda faptului că se bucură de celebritate, au încercat pe cât posibil să îi ferească pe cei doi copii ai lor, Dimitri și Wyatt, de lumina reflectoarelor. 

Recent, Ashton și Mila au fost fotografiați în Los Angeles în compania celor doi copii. Ei au fost surprinși la o piață agricolă și din imagine se poate observa că actrița ține în mână un cofraj de ouă și un buchet de flori. Cu toții purtau ținute lejere, însă putem spune că Wyatt a ieșit în evidență datorită măștii sale de protecție într-o culoare aprinsă.

mamaplus

Citește și Mila Kunis, mamă a doi copii: ”Sunt o mamă groaznică. Am încercat să fug de acasă!”

Chiar dacă formează un cuplu de mulți ani, Ashton Kutcher și Mila Kunis nu au fost feriți de speculațiile potrivit cărora s-ar afla în pragul divorțului. Dincolo de aceste zvonuri, cei doi și-au propus să respecte o regulă importantă în ceea ce privește relația lor, și anume să-și mențină familia unită. „Când am decis să ne întemeiem o familie, eu și Ashton am promis că nu vom sta departe unii de ceilalți”, declara Mila Kunis în anul 2018.

Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului That ’70s Show în anii ’90, când Mila avea 14 ani, iar Ashton 19. Cei doi au început să se întâlnească abia după șase ani după ce serialul s-a terminat. Până să fie împreună, Mila a format un cuplu cu actorul Macaulay Culkin, iar Ashton a fost căsătorit cu Demi Moore. Ashton și Demi s-au despărțit în 2011, iar un an mai târziu Ashton a depus actele de divorț. Abia după finalizarea divorțului, cei doi și-au început relația. În 2014 s-au logodit, iar în 2015 s-au căsătorit în mare secret. Ashton și Mila au împreună doi copii, Wyatt Isabelle și Dimitri Portwood.