Vreți să fiți sănătoși? Vreți să aveți succes? Vreți să aveți o viață împlinită, fericită, relații armonioase și orice altceva vă doriți? Rețeta e atât de simplă: trebuie să aveți curaj și atât. Curaj să renunțați la tot ce v-a împiedicat până acum să obțineți tot ce vă doriți și curaj ca de-acum încolo să acționați spre a obține.

Ce v-a împiedicat până acum? Frica

Frica este un parazit care ucide. Este un fapt demonstrat științific. Frica de boală ucide mai repede decât boala în sine. Inversul efectului placebo, efectul nocebo este chiar mai puternic, devastator de puternic. Ceea ce credem, convingerile pe care le avem, născute din frică, ne distrug viața mai repede decât orice altceva. Dacă un medic, în care pacientul are mare încredere, îi spune acestuia că mai are câteva luni de trăit și că suferă de o boală incurabilă, pacientul își va instala acest gând și frica îl va ucide mai repede decât boala în sine. Fiindcă boala nu există, de fapt. E doar o materializare energetică, iar acest proces poate fi reversibil: așa cum l-am creat, dacă devenim conștienți de mecanismul prin care l-am creat, la fel de bine îl putem demonta.

Frica, la propriu, este un parazit energetic. Se fixează în minte și de acolo se hrănește cu energia noastră. Ca orice parazit, elimină „toxine”, care ne îmbolnăvesc, în timp ce ne devorează. Aceste „toxine” devin, în timp, blocajele care ne împiedică să ducem o viață sănătoasă, împlinită, echilibrată, adaptată realității, plină de iubire și succes.

Există ceva mult mai rău decât moartea: frica.

Frica de moarte ne duce mai repede către moarte. Frica de acțiune ne blochează în vieți goale. Frica de iubire ne rupe de noi înșine și de ceilalți. Frica de boală ne îmbolnăvește mai repede decât orice virus cunoscut. E necesar să conștientizăm profund că ceea ce trăim, realitatea fiecăruia, povestea de viață a fiecăruia dintre noi, cu succesele și insuccesele sale, sunt create de noi înșine, fie din iubire, fie din frică.

Citește continuarea pe www.liviabonarov.wordpress.com!