Viața este plină de surprize și tocmai atunci când te aștepți mai puțin, îți poate oferi ceea la ce nu îndrăzneai să visezi. Este și cazul lui Aberli Spear, cea care a demonstrat că lupta cu cancerul este crâncenă, dar poate fi înfruntată. Ziua palindrom, 22.02.2022 a fost una cu adevărat norocoasă pentru ea, întrucât la ora 02.22 a devenit mama unei fetițe sănătoase.

Aberli mărturisește că a urmat un șir de tratamente chiar și după ce s-a vindecat de limpfonul lui Hodgkin, un tip de cancer limfatic care inhibă abilitatea corpului de a se lupta cu eventualele infecții din organism. Chiar dacă medicii îi dădeau puține șanse că va rămâne însărcinată, pe fondul chimioterapiilor pe care le-a urmat, se pare că destinul a avut alte planuri pentru ea.

În data de 22 februarie 2022, Aberli și-a ținut visul în brațe, iar micuța Judah Grace îi va aduce multe bucurii de acum înainte. Apropo, ea s-a născut la ora 02.22 într-o sală de nașteri numerotată cu 2. Prenumele pe care familia l-a ales pentru fetiță este unul simbolic. Judah înseamnă rugăciune, iar Grace înseamnă grație divină.

mamaplus

“Ea este o binecuvântare pentru noi toți”, spune mama fetiței.

Aberli Spear s-a luptat cu cancerul timp de 6 ani, iar ea a fost declarată vindecată în 2020.