După două sarcini care s-au lăsat aşteptate, pricinuindu-i multă suferință, actrița Anne Hathaway e gata să treacă iar prin greutățile concepției şi să devină mamă pentru a treia oară. Vedeta din Devil Wears Prada şi-a făcut cunoscută dorința de-a deveni mamă pentru a treia oară, în interviul recent oferit celor de la WSJ. 

“Ne-aş vedea pe mine şi pe soțul meu încercând să avem încă un copil. Însă există tendința de-a descrie toată această experiență – de-a rămâne însărcinată şi-a naşte un copil – într-o singură nuanță, de parcă ar fi toată pozitivă pentru toată lumea. Iar eu ştiu din proprie experiență că e mult mai complicat de-atât”, a explicat Anne.

Actrița n-a ascuns nici în trecut problemele avute din cauza infertilității.

“Voi, cei care experimentați infertilitatea şi tot iadul concepției, trebuie să ştiți că n-a fost niciodată simplu cu sarcinile mele”, a ținut să precizeze ea în 2019, pe Instagram. Hathaway a decis să-şi facă povestea cunoscută din simplul motiv de-a ajuta şi alte femei infertile să nu se mai simtă “atât de izolate”.

mamaplus

Deținătoarea Oscarului a mărturisit, pentru Daily Mail, cum se simțea atunci când afla despre sarcinile altor femei: “De fiecare dată când încercam să rămân gravidă şi nu reuşeam, altcineva reuşea să conceapă. Rațional vorbind, ştiam că n-o făcea special pentru a mă tortura pe mine, dar sincer vă spun că aşa simțeam”.

Actrița n-a detaliat lupta ei cu infertilitatea, n-a precizat dacă a apelat la inseminări in vitro sau a suferit sarcini pierdute, însă nu ratează nicio ocazie să vorbească admirativ despre maternitate.

“Nu m-am simțit completă sau veritabilă până n-am devenit mamă. Din acel moment, am încetat cu toate prostiile care mai existau în mine şi-am fost autentică”, a declarat actrița.

Dacă va mai fi vorba despre vreun bebe Hathaway-Shulman vom afla fix când e Anne pregătită să ne spună.

mamaplus