Astăzi este sărbătorită Ziua Internațională a Femeii. Deoarece are origini îndepărtate, sărbătoarea se bucură de numeroase tradiții, aducătoare de noroc. Regulile sunt simple și le vizează atât pe femei, cât și pe bărbați.

De 8 martie, bărbații trebuie să le dăruiască flori fiicelor, iubitelor, soțiilor, mamelor. Nu orice fel de flori însă, ci lalele. De ce? Această floare este simbolul dedicat Zilei Internaționale a Femeii, dar și un exemplar elegant, într-o varietate de culori vii. Dacă doriți să faceți cadou iubitei sau soției, puteți opta pentru un buchet clasic de lalele roșii.

Dacă dăruiți buchetul mamei puteți opta pentru lalele violet, simbolizând respectul purtat pentru cea care v-a dăruit viața. Pentru fiică, puteți alege lalelele albe, simbol al purității.

De 8 Martie, bărbații nu trebuie să se certe cu femeile. Fie că vorbim despre certuri în cuplu, certuri mamă-fiu, tată-fiică, acestea sunt interzise cu desăvârșire. Se spune că neînțelegerile într-o astfel de zi atrag ghinionul asupra întregii familii.