Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași grăbiți și dacă unii dintre voi ați reușit să vă decorați casa, alții încă se gândesc pentru ce elemente decorative să opteze.

Dacă “răsfoim” internetul, găsim sute sau chiar mii de idei, unele mai frumoase ca altele. Noi am selectat câteva opțiuni care ne-au plăcut enorm și pe care vrem să le împărtășim și cu voi.

În dormitor, vă propunem să optați pentru pernuțe, plapume sau cuverturi cu elemente roșii. De asemenea, puteți opta pentru diferite decorațiuni realizate manual și pentru mesaje tematice, inscripționate pe plăcuțe din lemn sau în rame.

În salon, acolo unde de obicei stă și pomul de Crăciun, puteți opta pentru stilul minimalist, unde domină albul. Un brad înzăpezit, mobilă albă și alte elemente decorative în această nuanță vă vor crea o dispoziție fantastică.

De asemenea, puteți decora această odaie cu pături, perne, căni, lumânări roșii. Nu uitați nici de papuceii tradiționali pe care-i puteți agăța lângă cămin.

În sufragerie, acolo unde vă veți aștepta oaspeții în ziua de sărbătoare, puteți opta pentru o mulțime de idei. De pe masă nu trebuie să lipsească crenguțele proaspete de brad, care oferă o aromă inconfundabilă. De asemenea, puteți decora masa cu brăduți de dimensiuni mici, conuri, lumânări, dar și cu șervețele decorative, care să vă amintească de Crăciun.