Nata Albot și Andrei Bolocan formează unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri de la noi. Cei doi educă împreună patru copii, produc emisiunea „Internetu' Grăiește” și se pare că sunt o familie cu adevărat împlinită. Ieri, de Dragobete, Nata a publicat pe Instagram un mesaj extrem de emoționant pentru soțul ei, Andrei.

În postare, jurnalista spune că e fericită că a avut norocul să-l cunoască pe Andrei și că în el a descoperit omul alături de care să se simtă împlinită. Se pare că cei doi se înțeleg foarte bine și se completează reciproc, trăind din plin și bucurându-se de fiecare zi din viața lor, în pofida tuturor problemelor și micilor neînțelegeri. 

„Noi nu suntem mereu bine... La noi nu e nimic perfect. Eu nu cred că tu ești jumătatea mea (pentru că tu ești un tot întreg tare interesant).
Dar îi sunt foarte recunoscătoare destinului pentru șansa pe care mi-a dat-o de a ne lua de mână într-o zi și a păși împreună, fără să știm exact încotro.
Iar eu doar pe drum am descoperit cât de fain e să pufnești în râs în unison, după ce am închis lumina și ne-am spus “Noapte Bună”, cât de sfânt e să plângem în doi la același moment în film, cât de grozav e să spui pe la 3 dimineață “Hai să mutăm canapeaua în altă cameră” iar tu să zici hai, cât de plăcut e să primesc de ziua mea cuțite bune, pentru că tu știi că pentru mine asta contează și cât de bine te descurci tu la a distra copii noștri, cât eu mă chinui în altă cameră la cursul de statistică.
Mi-e dragă această sărbătoare și tare mi-a mers de Dragobete să am un suflet drag la care să mă gândesc cu recunoștință.”
, a scris Nata în descrierea unui video cu ei doi.
 

Chiar dacă nu e pentru prima dată când jurnalista îi face soțului ei declarații de dragoste, aceasta reușește de fiecare dată, să fie originală și să sensibilizeze prin sinceritatea și autenticitatea sentimentelor și trăirilor despre care vorbește.
 

mamaplus

Nata Albot și Andrei Bolocan au recunoscut pentru prima dată că formează un cuplu în 2013. Tot atunci, cei doi împreună cu fiicele Natei din căsnicia anterioară, Eva și Sonia, s-au mutat în Canada. În 2015, s-a născut primul copil al cuplului - o fetiță, Magda, iar în 2018, Nata Albot și Andrei Bolocan au devenit părinții unui băiețel minunat, pe care l-au numit Noah.