Logodna şi inelul de logodnă reprezintă un pas foarte important într-o relație. De aceea trebuie să ştii ce importanță are această bijuterie şi cum îți poate afecta căsnicia alegerea ei.

Se spune că dacă inelul de logodnă este prea mare, acesta prevesteşte ceva rău în legătură cu viitorul relației. Iată ce trebuie să ştii despre semnificația acestei bijuterii.

Asociezi greşit valoarea lui cu cea a sentimentelor

Fie că facem acest lucru conştient sau nu, de fiecare dată când auzim de logodna cuiva sau aflăm din întâmplare, vrem să vedem inelul de logodnă. Tindem de cele mai multe ori să asemănăm strălucirea inelului cu strălucirea relației de cuplu şi cu succesul celor doi.

Îţi doreşti un inel cu piatră mare

Dacă visezi la un inel de logodnă cu un diamant enorm care vorba aceea, „să se vadă de la o poştă‟, înseamnă că te intereseaza mai mult sectorul financiar al viitorului tău soț decât sentimentele lui pentru tine.

Există varianta să împărțiți costurile

Pentru că acum şi femeile câstigă la fel de bine precum, puteți să vă gândiți chiar să participați amândoi la achiziționarea acestuia, chiar dacă în mod normal bărbatul este cel care suportă cheltuielile. Acest lucru nu va umbri romantismul momentului, ba chiar ar putea fi ceva original care să vă definească mai mult în poziția de cuplu.

Simbolistica lui înseamnă mult mai mult

Mărimea inelului de logodnă contează atât de mult pentru tine şi pur şi simplu faci tot ceea ce se poate pentru a fi observat cât mai des, pentru a primi aprecierile aferente? Ar trebui să îți pui câteva semne de întrebare şi să vezi de ce acorzi atât de mare importanță unui accesoriu.

Prețul unui inel, direct proporțional cu risc de divorț

Unele studii au descoperit că dacă prețul unui inel de logodnă este exorbitant, rata divorțului creşte simțitor. Explicația? Se crede că preocupările financiare tind să degenereze şi să creeze de multe ori discuții inutile, ce se pot transforma în adevărate certuri de proporții.