Prințul Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, a făcut senzație în presă cu mutrițele sale simpatice pe durata Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Însă cum sângele apă nu se face, putem observa cu ochiul liber asemănarea incredibilă dintre fiul cel mic al Prințului William și micul Harry, în brațele mamei sale, Prințesa Diana, în același balcon regal.

mamaplus

Deși William se află în relații reci cu fratele său, iar experții regali sunt de părere că împăcarea e departe, iată că are în familie pe cineva care să-i amintească zilnic de năstrușnicul său frate. Din păcate, după mutarea lui Harry în SUA, William nu a mai găsit o formulă de a se apropia autentic de singurul său frate.

mamaplus

Jubileul de Platină a fost ocazia perfect ca britanicii să se bucure de prezența copiilor regali pe parcursul a câteva zile și, în contrast cu manierații și serioșii George și Charlotte, Louis chiar pare un năzdravan. Nu s-a conformat niciunei indicații și întocmai ca Harry, a făcut tot ce a vrut: inclusiv fețe, fețe și strâmbături către mama sa, îngăduitoarea și rafinata Kate Middleton.

mamaplus
mamaplus