Câştigătoare a 23 de Premii Grammy şi autoare a unor vânzări record de peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, Beyonce este, fără dubii, una dintre cele mai influente personalităţi din istoria muzicii pop. Anterior naşterii fetiţei pe care vedeta o are cu rapperul JAY-Z, Blue Ivy, Beyonce a pierdut o sarcină despre care aminteşte în revista Elle.

„În urma acestei experiențe am învățat să am mai întâi grijă de mine ca apoi să pot fi mamă şi să am grijă de un copil. Am început să caut semnificațiile profunde atunci când viața îmi dădea lecții pe care nu ştiam că am nevoie să le învăț. Acum succesul înseamnă altceva pentru mine. Când în sfârşit am avut-o pe Blue, căutarile mele au devenit mai adânci, am renăscut în relația cu mine şi cu restul lumii şi căutarea sinelui a devenit şi mai puternică”, mărturisește Beyonce.

Vedeta nominalizată la Golden Globes pentru „cel mai bun cântec original dintr-un film de animație”, pentru soundtrack-ul „Spiritul”, din Regele Leu a precizat: „Este dificil pentru mine să mă uit înapoi. Să fiu numărul unu n-a mai fost pentru mine o prioritate. Ținta mea a devenit să creez artă şi să las în acest fel o moştenire valoroasă în urmă. Acest lucru mă împlineşte cu adevărat”.

În 2017, Beyonce şi Jay-Z au devenit şi părinții gemenilor Rumi şi Sir.

Când a fost întrebată despre ceea ce simte când îi este comentat aspectul, vedeta în vârstă de 38 de ani a precizat că „Maturitatea şi copiii m-au învățat să mă prețuiesc dincolo de aparențe şi să înțeleg că sunt aşa cum trebuie să fiu în funcție de etapa în care mă aflu. Mi-ar plăcea ca mai mulți oameni să se concentreze pentru a-şi descoperi frumusețea lor interioară, mai degrabă decât să-i critice pe alții”.

mamaplus