Alege două animale din fotografia de mai jos! Fiecare dintre ele semnifică o carte de tarot neobișnuită – Osho Zen, care reprezintă munca și dragostea. Dacă ești singur, atunci dragostea reprezintă relația dintre tine și mediul tău sau relația ta cu tine. Hai să descifrăm!

mamaplus

A. Pisică – naivitate

Muncă - în 2019, viața ta va arăta ca Ziua Cârtiței și vei avea nevoie de răbdare extraordinară. Uneori te vei confrunta cu situații neplăcute și deranjante care îți vor otrăvi existența sau te vor plictisi. Amintește-ți, răbdarea este pașaportul tău pentru viitor. Reține iritarea și va da roade. Odată cu trecerea timpului, vei realiza că eforturile tale nu au fost în zadar.

Dragoste - în noul an, te vei îndoi de sentimentele tale. În fața schimbării, multe lucruri îți vor părea „nevrednice de dragoste”. Dar nu face mișcări bruște – poate că ești doar obosit. Amintește-ți că în acest an trebuie să scapi de tensiune și suspiciune și să încerci să nu complici lucrurile.

B. Câine – prietenie

Muncă - în acest an, vei începe să înveți să colaborezi și vei învăța cum să realizezi o cooperare pe termen lung. La mijlocul anului, vei experimenta un dezechilibru sau o pierdere, însă aceasta înseamnă că te-ai bazat prea mult pe alții. Trebuie să faci totul pe cont propriu, să nu aștepți sau să soliciți ajutor și sprijin, cu dedicare deplină. Și va contribui la stabilirea unor relații de lucru, și te va face mai prietenos și mai puternic.

Dragoste - vei experimenta multe urcușuri și coborâșuri în acest an până când nu vei mai face dramă din viață. Pune accent pe prietenii în relații, și acest lucru te va ajuta la reducerea așteptărilor ridicate. Când cei doi copaci sunt încă puieți mici, ramurile lor nu se intersectează. Nu poți personaliza relațiile pentru a crea ceea ce dorești. Ca un copac, ai nevoie de timp pentru a crește. Ramurile lungi se pot sprijini reciproc. Nu grăbi lucrurile, ia-o pas cu pas.

C. Cal – călătorie

Muncă - un cal se bucură de alergare: aleargă de cele mai multe ori pentru a obține un rezultat sau aleargă pentru plăcere, dar obține totuși un rezultat. În acest an va fi mult de muncă și multă concurență, dar trebuie să te concentrezi asupra obiectivelor și să continui această călătorie. Trebuie să te bucuri de acest proces și să înveți lucruri noi.

Dragoste - indiferent dacă scopul tău este, de exemplu, să începi o familie, să cumperi o casă sau să te căsătorești, dacă nu ai găsit pacea interioară, atunci nu se vor împlini. Nu este nevoie să depui eforturi excesive, lasă totul ca de obicei. Acesta este sensul călătoriei. Vorbind despre sentimente, nu trebuie să îți faci griji cu privire la ceea ce se va întâmpla în viitor, dar fii pregătit să te bucuri de prezent, să experimentezi totul împreună. Nu te grăbi!

D. Vacă – rutină

Muncă - trebuie să faci cele mai simple lucruri și uneori lucrurile simple pot fi dificile. Doar bucură-te de viața obișnuită fără exces și vei descoperi că uneori este mai bine decât acte excentrice și diverse surprize.

Dragoste - această combinație te lasă să te bucuri de toate lucrurile din viața de zi cu zi. Nu trebuie să te concentrezi pe sentimente, ci pe alții. În relația din acest an este foarte probabil că vor exista situații în care te simți ofensat. Când aștepți ceva de la un partener, trebuie să te gândești, de ce să nu încep să fac ceva? Trebuie să începi de acasă. Dacă te bucuri de viața de acasă, te iubești. Dacă casa ta este în ordine, vei fi în armonie. După ce ai investit bani în casa ta, vei înțelege treptat cum merg lucrurile în relație.

E. Caprioară – aventură

Muncă - ești o persoană care are nevoie de un sentiment de securitate, dar în acest an vei găsi că munca pare a fi necunoscută. Abilitățile tale, desigur, te pot ajuta să treci prin acest necunoscut! Instabilitatea în acest moment este singura modalitate de a crește. Totul depinde de alegerea personală. Nu-ți fie frică, privește-ți temerile în față.

Dragoste - este foarte probabil că în trecut ai fost confruntat cu un dezechilibru sau disconfort în relație și îți este ușor să faci față neglijării, dar uneori creează o barieră și mai mare. Ai nevoie de răbdare, blândețe, pentru a gestiona relațiile și a învăța să faci compromisuri.

F. Leu – restricție

Muncă - leul este unul dintre animalele care are caracteristicile unui lider. Curajul de a cultiva în tine calități pe care nu le-ai posedat în trecut. Acest lucru îți va permite să îți accelerezi creșterea și să începi să înțelegi ce este libertatea.

Dragoste - te poți pierde cu ușurință sau devii ceea ce doresc alții, dar în cele din urmă vei descoperi că nu vă puteți înțelege cu adevărat reciproc. Nu îți ascunde trăsăturile adevărate, leul nu devine o oaie, exprimă-te sincer.

G. Bufniță – secret

Muncă - în acest an este foarte probabil că vei întâlni oameni care îți contrazic valorile. Poți recunoaște cu ușurință intențiile unei alte persoane, dar din această cauză vei atrage oameni care nu ar trebui să fie provocați. Concentrează-te mai bine pe explorarea ta, caută propriile defecte și îmbunătățește-ți intuiția proprie.

Dragoste - nu îți înșela inima, nu încerca să urmărești un anumit scop și nu rămâne cu oamenii care nu te iubesc.

Sursa