Nu e nimic greu în a avea o familie fericită atâta timp cât totul începe cu o dorință arzătoare de a păstra această stare. Este nevoie de muncă și dăruire, însă există și câteva obiecte, care îți pot aduce fericire-n casă - lucru mai puțin cunoscut. Îți amintim niște lucruri cărora nu le-ai dat prea mare importanță până acum.

mamaplus.md

1. Potcoavă

Potrivit tradițiilor populare, potcoava aduce noroc și sănătate. Alege un loc potrivit pentru acest obiect pentru a avea fericire în casă și pentru a alunga durerile și bolile.

mamaplus.md

2. Usturoi

Puteți adăuga usturoi în mâncare pentru a proteja casa de energia negativă. De asemenea, consumul de usturoi întărește imunitatea.

mamaplus.md

3. Miere

Poți să îndulcești o persoană dragă cu miere, demonstrând astfel că ești o gazdă primitoare. Oaspetele, la rândul său, își va da seama cât de comodă și confortabilă este casa ta.

mamaplus.md

4. Mere

Prospețimea acestor fructe vă umple de bună dispoziție și nu lasă loc de tristețe în casă. 

mamaplus.md

5. Icoană

Încă din vechile timpuri, oamenii se roagă în fața icoanelor sfinte pentru sănătate și protecție, cer sfaturi și au parte, fără îndoială, de liniște și pace.

mamaplus.md

6. Ac de siguranță

Se spune că acul de siguranță este un obiect care alungă ochii răi. Atunci când ai parte de oaspeți cu gânduri negative, acul fixat la ușa din față te poate proteja de această energie.

mamaplus.md

7. Clopoțel

Sunetul melodios al clopoțelului poate oricând să readucă energia pozitivă în casa ta și să alunge spiritele rele. De asemenea, în popor se mai spune că e bine să alegi un clopot de argint sau de fier.

mamaplus.md

8. Săpun

O bucată de săpun obișnuit reprezintă un adevărat simbol al purității și sănătății în casa ta.

mamaplus.md

9. Lumânări

Lumânările din ceară sunt un talisman puternic, aducând lumină și bunăstare în casă.

mamaplus.md

10. Oglindă

O oglindă rotundă, fixată într-o ramă din lemn este un talisman în casa ta. Trebuie să te apropii de oglindă cu energie pozitivă, ea ți-o absoarbe și ți-o întoarce de o sută de ori.

mamaplus.md