mamaplus

Emily Ratajkowski, criticată pentru modul în care își ține în brațe bebelușul de 3 luni

0
//
11.06.2021

Modelul Emily Ratajkowski a devenit mamă în urmă cu 3 luni, iar cei care îi urmăresc viața spun că nu se descurcă prea bine în această postură. Fotomodelul de 30 de ani a stârnit discuții aprinse în mediul online din cauza modului în care își ține fiul în brațe.

Emily l-a adus pe lume pe Sylvester fără să știe că e băiat. I-a cerut medicului care i-a monitorizat sarcina să nu-i spună ce sex va avea copilul ei, pe care vrea să-l lase să decidă singur ce vrea să fie.

La 3 luni de când a devenit mamă, Emily Ratajkowski arată impecabil, însă nu asta e principala preocupare a celor care îi urmăresc fiecare postare din social media. Adevărata problemă e că modelul nu ar ști să-și țină copilul în brațe, adevăr indiscutabil printre fanii ei.

mamaplus

„Emrata o să omoare acest copil”, a scris o utilizatoare, pe Twitter, în dreptul fotografiei preluate de pe Instagram.

Ratajkowski a blocat comentariile la această postare, probabil din cauza valului de critici stârnit.

„WTF, e atât de periculos”, a comentat altcineva, în timp ce alt internaut a apreciat că „îl ține așa ca să pară ea mai mică, și pot să respect asta”.

„Așa îmi țin eu hainele când le duc sus de la uscător”,
a scris o femeie.

mamaplus

Emily Ratajkowski, care a împlinit 30 de ani la o zi după postarea controversată, s-a pozat pe plajă în costum de baie. Vedeta și-a etalat formele și talia de altădată și s-a bucurat de complimentele fanilor ei. 

Emily Ratajkowski este adepta hrănirii naturale a copilului ei, așa că alăptează și postează fotografii, fără rețineri, pe rețelele sociale.

mamaplus