Impactul asupra naturii este una din grijile acestei companii, prin activitatea pe care o desfășoară depun toate eforturile pentru a minimiza impactul asupra naturii, aceasta se întâmplă la toate etapele de producere a jucăriilor Plan Toys.

Cei mai buni designeri, ingineri și pictori Plan Toys, de aproape 40 ani creează jucării din lemn cu colțuri rotungite, șlefuiesc cu multă atenție orice suprafață, folosesc vopsele colorate naturale. Asta fiindcă ei înțeleg: copilul învață în procesul de antrenare a imaginației, în timp ce își alimentează curiozitatea, în jocuri active sau creative. Specialiștii Plan Toys creează jucării pentru o dezvoltare echilibrată a copilului, pe plan emoțional, fizic și intelectual.

mamaplus

Plan Toys e prima companie din lume care produce jucării din copacul de cauciuc. Dar e curios că niciun copac nu a fost tăiat pentru producere. Atunci când acești copaci nu mai produc latex ei merg spre ardere, acesta e momentul în care Plan Toys îi ia și face jucării pentru copii din ei. Toate materialele din care sunt produse sau cu care sunt împachetate produsele sunt ecologice și sigure.

Pentru producerea jucăriilor se folosesc pigmenți organici, vopsele pe bază de apă, clei fără formaldehidă, iar pentru materialele ce merg la print se folosește hârtie ecologică din fibre naturale și vopsele din soia. Mai mult decât atât, pentru micșorarea energiei consumate în producere, 73% din resursele utilizate se află în raza de 30 km de la fabrică, care se află în capitala de sud a provinciei Trang, Thailanda.

mamaplus

Jucăriile Plan Toys sunt premiate la o sumedenie de concursuri în jurul lumii.

În 2018, Plan Toys a lansat propriul material ecologic - cauciuc natural. De atunci, în jucării se folosește orice parte a copacului de cauciuc - de la latex până la crenguțe, pentru că totul este prețios. Echipa Plan Toys a studiat îndelung și a experimentat diferite formule pentru a ajunge la cea mai sigură materie primă pentru jucării, care să fie prietenoasă cu mediul înconjurător și cu sănătatea copiilor.

Plan Toys cunosc bine comportamentul copiilor, știu că micuților le place să cerceteze și să descopere tot ce e mai nou și iată de ce siguranța e prioritatea lor numărul 1.

Jucăriile din cauciuc Plan Toys sunt create 100% din cauciuc natural. Fiecare picătură lăptoasă a copacului este colectată din provincia Trang, Thailanda.

Cauciucul natural stimulează explorarea tactilă a lumii de către copii, fiindcă ei studiază diferite texturi, suprafețe - fie cauciuc, lemn sau pânză.

Vedem, simțim cât de important e jocul și ne dorim ca micuții să simtă plăcere maximă, iată de ce produsele Plan Toys fac față oricărei stări a naturii, respectiv copiii pot să se joace cu ele atât în interior cât și afară, pe terenul de joacă.

mamaplus

Carousel este nu doar un show room cu jucării, dar și un vizionar în lumea jucăriilor, pe lângă rolul educativ și de dezvoltare pe care îl au, ele trebuie să fie sustenabile, mai ales în realitatea vremurilor pe care le trăim. Jucăriile sustenabile sunt prietenoase cu sănătatea copiilor, dar mai ales cu mediul în care copiii cresc și ”zboară” spre maturitate.

La Carousel veți găsi jucării care sunt ecologice și sustenabile începând de la materia primă și finalizând cu ambalajul și etichetele prietenoase.

Descoperiți celebrele jucării Plan Toys magazinul Carousel, care a adus în exclusivitate, în Moldova acest producător.

Puteți pipăi și simți calitatea celor spuse mai sus pe adresa: M. Eminescu 25/1.

Găsiți magazinul Carousel și pe Facebook.