mamaplus

Cum arată Lia Taburcean la 4 luni de când a născut un băiețel (FOTO)

-
//
28.04.2021

Maternitatea este o perioadă frumoasă în care femeia se redescoperă atât sufletește cât și trupește. Pentru interpreta Lia Taburcean rolul de mamă a venit ca o binecuvântare, iar relația cu fiul ei este de-a dreptul magică. Cel puțin așa ne-a dat ea de înțeles recent, când a vorbit în premieră despre băiețelul ei Răzvan. Deși a stat departe de rețelele sociale, se pare că tot maternitatea a determinat-o pe Lia să fie mai aproape de admiratorii săi și să posteze mai multe detalii din viața sa personală pe Instagram.

La aproape patru luni de când a devenit mămică, ea poate fi numită o bloggeriță cu acte în regulă, pentru că astăzi a fost pe post de model și ne-a prezentat niște hăinuțe pentru mamele care alăptează.

mamaplus

Cu această ocazie, Lia Taburcean și-a demonstrat naturalețea și feminitatea, iar noi o putem vedea în sfârșit într-o nouă postură extrem de frumoasă.

mamaplus

Deși a devenit mai activă pe Instagram, Lia Taburcean spune că nu-și va arăta deocamdată copilașul, chiar dacă foarte multă lume ar dori să îl vadă.

”Îl veți vedea când va crește mare și dacă va avea dorința asta de a apărea la mama pe Instagram sau de a fi cunoscut, cu mare drag. Deocamdată nu postez nimic.”, spune interpreta.

Menționăm că Lia Taburcean s-a căsătorit în toamna anului trecut cu Dumitru Macari.

mamaplus