mamaplus

Asta da, curaj! Katy Perry s-a pozat în oglinda din baie la doar patru zile de la naștere

-
//
31.08.2020

Proaspăta mămică Katy Perry ne demonstrează că are un simţ al umorului foarte dezvoltat. Cu ocazia primei ediţii virtuale a galei MTV Video Music Award, care a avut loc aseară, Katy Perry a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care, chipurile, se pregătea pentru marele eveniment. 

Vedeta în vârstă de 35 de ani s-a fotogafiat în baie, purtând lenjerie pentru gravide, un sutien pentru alăptare, şi afişând fără menajamente corpul ei de proaspătă mamă, cu burta care încă nu s-a retras după sarcină.

mamaplus

Miercurea trecută, Katy a dat naştere primului ei copil, o fetiţă pe care a numit-o Daisy Dove, tatăl micuţei fiind actorul Orlando Bloom, în vârstă de 43 de ani. Acesta mai are un fiu în vârstă de nouă ani cu fosta soţie, modelul Miranda Kerr.

În imaginea de mai sus, cântăreaţa care ne arată că a născut natural dă de înţeles că este deja epuizată după primele zile petrecute alături de micuţa Daisy, aşa cum se întâmplă, de altfel, în cazul tuturor proaspeţilor părinţi. Este de admirat însă că vedeta a avut curaj să posteze această fotografie deloc glamouroasă cu ea, într-o lume artificială, trecută prin zeci de filtre.