mamaplus

17 femei celebre din Moldova au devenit mămici în 2020. Află cine sunt ele

-
//
30.12.2020

Anul 2020 se apropie de final, lăsând în urma sa un amalgam de emoții. Noi vom trece peste partea cea mai complicată, pentru că am ales să vorbim în acest articol despre surprizele frumoase pe care le-a adus acest an. Este vorba despre mai multe femei cunoscute publicului de la noi, care au devenit mame și se bucură din plin de această perioadă. În continuare, veți afla cine sunt ele și le veți admira în câteva imagini frumoase, într-un proiect tradițional MamaPlus.md.

Alina Panuța

mamaplus

Soția interpretului Dorin Panuța a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă la începutul anului 2020. Pe data de 15 ianuarie, Alina a îmbrățișat noul rol de mamă și a mărturisit că din acea zi viața lor s-a schimbat la 180 de grade. Amelia este o fetiță foarte drăguță, care adună zeci de like-uri pe rețelele sociale.

Kătălina Rusu

mamaplus

În data de 31 ianuarie 2020, frumoasa interpretă autohtonă Kătălina Rusu a devenit mămică pentru prima oară, iar fiica Melissa seamănă leit cu tăticul ei, având ochii albaștri ca cerul. Artista spune că rolul de mamă este o binecuvântare.

Nicoleta Fiodorova

mamaplus

Chiar dacă și-a ținut sarcina în mare secret, prezentatoarea radio Nicoleta Fiodorova a devenit mămică pe 12 februarie 2020. Tânăra mămică a adus pe lume un băiețel și se bucură din plin de fiecare zi petrecută alături de el. Mai nou, Mark o însoțește pe mami și în orele de emisie la radio.

Lidia Isac

mamaplus

Reprezentanta Moldovei la Eurovision Song Contest 2016 a avut parte de un an plin de schimbări la propriu și la figurat. Lidia Isac a născut un băiețel pe data de 28 februarie 2020, iar carantina și autoizolarea au bătut la ușa ei exact în momentul în care a început concediul de maternitate. Leon este un băiețel adorat de întreaga familie, iar Lidia nu a ezitat să publice câteva poze în care îl ține în brațe.

Tany Vander

mamaplus

Una dintre cele mai sexy mămici de la noi este nutriționista Tany Vander, care spune că deși maternitatea nu a schimbat-o deloc, fiul său Adam este un boț de fericire pentru ea. Micuțul a venit pe lume la data de 14 martie 2020 și este mândria mamei și a tatei.

Xenia Gavrilov

mamaplus

Soția interpretului Vladimir Fotescu și modelul Xenia Gavrilov a devenit mămică tot în acest an, pe 26 martie. Primăvara a început foarte frumos în familia lor, odată cu venirea pe lume a frumoasei Aria. Fetița lor este foarte energică și adună zeci de like-uri și comentarii atunci când mămica postează imagini noi cu ea.

Doinița Chiorescu

mamaplus

În mijlocul primăverii, pe data de 19 aprilie, celebrul jucător de tenis Radu Albot și iubita sa Doinița Chiorescu au devenit părinți și sunt extrem de fericiți. Micuța Adeline le-a furat liniștea și somnul, dar le-a oferit în schimb cele mai frumoase și intense emoții pe care le-au simțit vreodată.

Daniela Dermengi

mamaplus

”Opriți burtica, eu cobor!” a fost probabil primul semnal pe care l-a simțit bloggerița Daniela Dermengi în dimineața zilei de 31 mai. Anume în acea zi urma să-și aducă pe lume al doilea copil – o fetiță pe care știa din timp că o va numi Ilinca. Având acasă un băiețel de 2 ani și fiind unicul copil la părinți, Daniela nu-și prea imaginează cum va fi relația lor în viitor, dar și-a promis că va depune tot efortul posibil pentru a le asigura o copilărie liniștită și frumoasă.

Lili Lozan

mamaplus

Pe data de 3 iunie prezentatoarea TV Lili Lozan a dat o veste șocant de frumoasă – a devenit mamă pentru prima oară. Lili și-a luat concediu în perioada pandemiei și a reușit să-și ascundă sarcina până în ultimul moment. Adrian jr. este dragostea întregii familii, iar proaspăta mămică spune că sentimentul de mamă nu se descrie în cuvinte, el se trăiește la maximă intensitate”.

Victoria Kriukova

mamaplus

La sfârșitul lunii iunie, prezentatoarea TV Victoria Kriukova și-a strâns în brațe pentru prima dată băiețelul său, fiind în al nouălea cer de fericire. Despre Victor, ea spune că este un voinic în toată regula ”creat cu mare dragoste”.

Adriana Voloșenco

mamaplus

Într-un interviu pentru MamaPlus.md, Adriana Voloșenco spunea că ”copiii înseamnă în primul rând responsabilitate, dedicație, maturitate. Nu e deloc ușor să crești un copil, dar sentimentul de bucurie pe care ți-l poate aduce acei doi ochișori sinceri nu se compară cu nimic în viață”. Frumoasa interpretă a devenit mămică pentru a doua oară pe 14 iulie 2020 și a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe care a numit-o Magda.

Tatiana Granciuc

mamaplus

Într-o zi caldă și însorită de 11 august, după un travaliu de 12 ore, prezentatoarea TV Tatiana Granciuc a născut primul său copilaș, un băiețel mult așteptat pe care l-a numit Daniel. Ea este încântată de noul său rol și se află acum în concediul de maternitate.

Maria Marian

mamaplus

La mijlocul lunii septembrie, pe data de 12 septembrie, prezentatoarea TV Maria Marian ne anunța că a devenit mamă pentru a doua oară. Fiul cel mare al familiei, în vârstă de 6 ani, a așteptat cu nerăbdare să-și cunoască frățiorul. Ești un bebeluș extrem de iubit, adorat și așteptat. Ești minunea noastră în această perioadă plină de provocări. Ești al nostru 2020.”, a scris Maria într-un mesaj adresat fiului său.

Anna Casian-Musteață

mamaplus

Autoarea blogului Sunt Mamă și-a îmbrățișat cel de-al treilea copilaș în data de 13 octombrie 2020. ”Bine ai venit, Lia, cel mai frumos cadou al acestui an!”, scria Anna Casian-Musteață pe Instagram chiar în ziua în care a născut-o pe fiica sa. Bloggerița mai are o fetiță și un băiețel.

Daniela Costețchi

mamaplus

Exact în mijlocul toamnei, pe data de 17 octombrie 2020, a venit pe lume micuța Leila, fetița bloggeriței Daniela Costețchi. Acum două săptămâni, proaspăta mămică a împlinit 23 de ani și e tare mândră și fericită că și-a sărbătorit ziua de naștere cu fiica sa în brațe.

Cristina Chiron

mamaplus

Jurnalista și autoarea blogului Mama Online, Cristina Chiron, a născut în ultima zi de octombrie o fetiță care i-a umplut inima de fericire și dragoste imensă. Micuța Ionela a fost întâmpinată cu multă bucurie și de frățiorul său mai mare, în vârstă de 4 anișori.

Carolina Gorun

mamaplus

Deși a fost un an complicat, 2020 ne-a adus și multe bucurii. Una dintre ele a venit în familia interpretei Carolina Gorun, care a devenit mămică pe 23 decembrie, chiar în ajunul sărbătorilor de iarnă. Artista a născut un băiețel, pe care îl cheamă Darius.