mamaplus

Un elev a urcat la volan fără permis de conducere și a provocat un accident grav

-
//
05.03.2020

Un minor de 16 ani a ajuns la spital după ce a urcat la volan, chiar dacă nu avea permis de conducere și a provocat un grav accident de circulație.

Totul s-a întâmplat în data de patru martie, într-o intersecție din centrul orașului Comrat. În imaginile de la fața locului se vede că microbuzul a fost ușor avariat în partea laterală stângă, partea din față a mașinii a  fost însă făcută țăndări. 

Pe un portal de știri local a apărut o versiune preliminară ale celor întâmplate. Potrivit sursei, minorul de 16 ani, originar din Basarabeasca, ieșea de pe un drum secundar și nu a oferit prioritate microbuzului ce de deplasa pe strada principală. Prin urmare, mașina a tamponat lateral maxi-taxiul, la volanul căruia se afla un bărbat de 58 de ani, locuitor al satului Congazcic.

Imediat la fața locului a venit poliția, dar și ambulanța. Medicii l-au preluat pe minor și l-au dus la spital.

Acolo, băiatul a fost diagnosticat cu o traumă cranio-cerebrală. Poliția din regiune urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs impactul, dar și cui aparține mașina, la volanul căreia a urcat minorul de 16 ani.