mamaplus

Un cuplu a încercat să-şi vândă bebeluşul pe șase beri şi 1.000 de dolari

-
//
27.09.2024

Un cuplu din tânăr din Arkansas, Statele Unite, a încercat să îşi vândă bebeluşul de doar două luni contra sumei de 1.000 de dolari şi 6 sticle de bere. Poliţia a intrat rapid pe fir.

mamaplus

Potrivit Newsweek, Darien Urban, în vârstă de 21 de ani, și Shalene Ehlers, în vârstă de 20 de ani au fost arestaţi sub acuzaţiile de de punere în pericol a bunăstării unui minor și de tentativă de acceptare a contraprestației pentru renunțarea la un minor. Pe 21 septembrie, poliţia a primit un telefon, care iniţial a fost anonim, prin care „cumpărătorul” anunţa că a fost abordat de cei doi care i-au cerut 1.000 de dolari şi 6 sticle de bere în schimbul copilului, transmite observatornews.ro.

Ce s-a întâmplat cu cei doi soţi

În documentele poliţiei, „cumpărătorul” apare cu numele de Cody Martin. Acesta a primit şi o scrisoare din partea celor doi. 

„Eu, Darien Urban și Shalene Ehlers, îi cedăm lui Cody Nathaniel Martin drepturile asupra băiețelului nostru pentru suma de 1.000 de dolari pe 21 septembrie 2024. După semnarea acestui document, nu va mai exista nicio cale de a vă răzgândi și de a nu ne mai contacta niciodată”, se arată în acel document.

După primirea acestei scrisori, Cody Martin a fost de acord să se întâlnească cu Urban şi Ehlers, dar a chemat cu el şi un prieten care a filmat totul. Apoi, a anunţat poliţia. Când i s-a cerut să prezinte dovezi, Martin a oferit autorităţilor scrisoarea primită şi înregistrarea video. Martin a mai precizat şi că bebeluşul are nevoie de îngrijiri medicale.

Darien Urban și Shalene Ehlers au fost arestaţi în primă instanţă şi li s-a stabilit o cauţiune de 50.000 de dolari. Potrivit unor surse, Urban ar fi fost eliberat la scurt timp, în timp ce Ehlers a rămas în arest.